Dvije krađe u Vodicama Plaćao račun na pumpi i na pultu ostavio 1500 kuna: policija pronašla lopova i vratila novac

Dvije krađe u Vodicama

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 64-godišnjaka.

Osumnjičeni je 17. ožujka u Vodicama na tamošnjoj benzinskoj pumpi oštećenom otuđio 1.500 kuna, nakon što je taj novac oštećeni tijekom plaćanja računa na prodajnom pultu ostavio na dio prodajnog pulta namijenjenog za odlaganje stvari i nakon plaćanja računa nesmotreno ostavio novac i napustio taj prostor.

Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni novac je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U istoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 56-godišnjakinjom osumnjičenoj za krađu na štetu 30-godišnjaka.

Osumnjičena je 17. ožujka u Vodicama u prodavaonici zagrebačke tvrtke s blagajničke trake oštećenom otuđila novčanik, koji je oštećeni prethodno zaboravio. Tom prilikom je u novčaniku bilo 800 kuna, osobne isprave i stvari. Dio otuđenih stvari je pronađeno kod osumnjičene i vraćeno oštećenom.

Protiv osumnjičene će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Čistačica na sudu Što se zapravo dogodilo u domu poznatog para? 'Krađu sam priznala pod prisilom. Tarik me optužio pred Lejlom koja je samo šutjela. O svom odnosu s njim ne želim govoriti, shvatite me kao ženu...'

Što se zapravo dogodilo u domu poznatog para? 'Krađu sam priznala pod prisilom. Tarik me optužio pred Lejlom koja je samo šutjela. O svom odnosu s njim ne želim govoriti, shvatite me kao ženu...'
Na optuženičku klupu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu sjela je Anica Jurilj (50) koju tužiteljstvo tereti da je...
Što se zapravo dogodilo u domu poznatog para? 'Krađu sam priznala pod prisilom. Tarik me optužio pred Lejlom koja je samo šutjela. O svom odnosu s njim ne želim govoriti, shvatite me kao ženu...'