StoryEditorOCM
Crna kronikaBijesan zbog privođenja

Kninski diler divljao po Policijskoj postaji, razbijao inventar i prijetio istražnom sudcu

20. siječnja 2017. - 15:15

Dvije policijske postaje, Drniš i Knin te na kraju i sudac istrage, bavili su se jučer 34-godišnjim nasilnikom iz Knina, k tomu i dilerom sklonim razbojništvu, koji je, nakon kriminalističke obrade završio u pritvoru.
Pretragom kuće njegove majke u Gornjim Planjanima za koju je policajcima dojavljeno da je povremeno koristi za svoju nelegalnu rabotu pronađeno je 127,70 grama marihuane. Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, odmah je pretražen i osumnjičenikov stan u Kninu gdje su policajci pronašli i oduzeli dodatnu zalihu od 17,6 grama "trave". Klupko se potom počelo odmotavati. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je Kninjanin tijekom prošle godine u dva navrata dilao marihuanu konzumentima s kninskog područja, a ove je godine seriji kaznenih djela dodao još nekoliko. U automat klubu u Kninu je oštetio aparat i iz trgovine jedne zagrebačke tvrtke otuđio robu vrijednu nekoliko tisuća kuna, a znatnu štetu zabilježila je i drniška auto-praonica u koju je nedavno provalio.
O kakvom je nasilniku riječ, uvjerili su se, kao u kakvom filmskom scenariju, i kninski policajci tijekom kriminalističke obrade. Divljajući po policijskoj postaji i rušeći inventar i samoj je postaji pričinio štetu od nekoliko tisuća kuna. Na tome se nije zaustavio, već je, bijesan i unezvijeren, vrijeđajući i psujući ozbiljno prijetio i 55-godišnjem sudcu istrage pred kojega je izveden.
Osumnjičen je za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari na štetu tvrtke iz Knina i Policijske uprave šibensko-kninske i po jedno kazneno djelo teške krađe, krađe i prijetnje.

27. travanj 2024 05:14