StoryEditorOCM
ZanimljivostiŠIBENKA ANTEA LEA LUKETA

Ona je najlipša! Nova miss Šibensko-kninske županije: Ni sanjala nisam da će me okruniti (FOTO)

Piše Ante Talijaš
23. lipnja 2017. - 14:21

Šibenka Antea Lea Luketa novookrunjena je miss Šibensko-kninske županije. Na spektaklu mladosti i ljepote, na izboru Miss Šibensko-kninske županije održanom u glamuroznom ambijentu terase-bazena "Borik" hotela "Punta" u Vodicama, ova prelijepa 21-godišnja studentica kineziologije odlukom ocjenjivačkog žirija okitila se krunom kraljice ljepote naše županije, zamijenivši na tom tronu dosadašnju misicu Mihaelu Dragutin.

 

Kao najljepša šibensko-kninska djevojka Ante Lea Luketa bit će jedna od 20 ljepotica iz svih hrvatskih županija koje će se boriti za titulu najljepše Hrvatice, natjecanju izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta koje će se u rujnu održati u Rovinju.



S Anteom smo popili kavu nakon njezine slavljeničke noći i pitali je kako se nosi s titulom misice?
- Nisam se ni u snu nadala da ću pobijediti na izboru. Stoga sam ostala iznenađena kada je pročitano moje ime po drugi put, a nakon što su me proglasili misicom medija. Ma ni potajno se nisam nadala, nisam uopće razmišljala o tome da ću postati Miss svoje županije. Ovo je za mene bilo jedno potpuno novo iskustvo, pa možda i iz tog razloga nisam svoju pobjedu doživjela na nekakav poseban emotivan način, kako to obično biva s pobjednicama na natjecanjima ljepote. Ipak, sada moram priznati da sam itekako ponosna jer sve djevojke bile su lijepe i da je pobijedila neka druga ne bi bilo nezasluženo. Za vrijeme priprema baš smo se zbližile, postale smo prijateljice. Bile smo potpora jedna drugoj i doista smo postale dream team. Sad mi je žao što je ovo tako brzo završilo - ispričala nam je svoje prve dojmove nova misica.

Antea Lea Luketa fetiva je Šibenka. Od ranog djetinjstva, od svoje treće godine bila je verzirana za sport i glazbu. Trenirala je gimnastiku, pjevala je u dječjem zboru "Zdravo maleni", a svira i violinu.
- Kada sam se prijavila za natjecanje, nije postojao baš neki određeni motiv. Bilo je to više iz znatiželje, bolje rečeno iz čiste zabave. Izazov da uz brojne obveze probam i nešto novo u životu. Kao i u svemu do sada u životu, veliku podršku dala mi je moja obitelj, dečko, prijatelji... - kazala je Antea.

 



Neizbježno pitanje je bilo – što očekuje na finalnom natjecanju za Miss Hrvatske?
- Ma nemojte od mene sada očekivati da budem neskromna i da najavim neke velike ambicije. Prioritet mi je da na najbolji mogući način predstavim svojim rodni Šibenik i svoju Šibensko-kninsku županiju. U tom cilju dat ću stoposto sve od sebe, a na tom izboru posebnu pažnju posvetit ću talent točki. No, ponavljam, ne opterećujem se time da ponovim uspjeh meni dragih šibenskih misica poput Maje Cvjetković, Ivane Ergić ili, pak, Maje Spahije koje su bile misice Hrvatske - kaže Antea Lea.

Inače, trenutno je okupirana studijem na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Paralelno je angažirana kao trenerica i sutkinja u Gimnastičkom klubu Šibenik - Dalmacija.
- Uz studij kineziologije, završila sam i tečaj kozmetike na učilištu "Adrianus" u Zagrebu. No, moja velika ljubav i dalje je ostala glazba. Jedna od mojih najvećih životnih želja je upisati plesnu akademiju te u budućnosti raditi kao koreografkinja. No, nikad se ne zna što će život donijeti – zaključila je nova misica Šibensko-kninske županije Antea Lea Luketa.

26. travanj 2024 13:08