StoryEditorOCM
LifestyleNA TURNEJI PO DALMACIJI

Sjajni momci iz hit serije "Lud, zbunjen, normalan" stižu u Šibenik

Piše Croatia Tickets
10. studenog 2017. - 12:11

Trenutno najveća regionalna hit komedija “Sjajni momci” popularnog glumačkog trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan”Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića gostuje po Dalmaciji. U Šibenik dolaze 26. studenog u sportsku dvoranu na Baldekinu.

Podsjetimo, predstava Sjajni momci” (tekst američkog autora Neila Simona, originalnog naziva “Sunshine boys”)  je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Ulaznice po cijeni od 80 kn i 140 kn možete najjednostavnije kupiti online klikom na www.croatia-tickets.com te pri tom uštedjeti 10% ukoliko plaćate Mastercard karticom. Ulaznice su u prodaji i na prodajnom mjestu Tisak media u Dalmare centru.

26. travanj 2024 21:09