StoryEditorOCM
GlazbaGRADSKO VIJEĆE 'AMENOVALO'

"Luda" zabava se nastavlja: Popularna glazbena manifestacija ostaje u Vodicama barem još četiri godine

Piše Ante Talijaš
3. studenog 2017. - 13:43

I naredne četiri godine, ili bolje rečeno ljeta, popularni revijalni CMC Festival zabavne i pop glazbe nastavit će 'stanovati' u Vodicama. Naime, Gradsko vijeće Vodica prihvatilo je ponudu zagrebačke tvrtke 'Autor' d.o.o. – vlasnika CMC televizije, o održavanju istoimenog festivala na vodičkoj rivi za razdoblje od ljeta 2018. do ljeta 2021.

Odlukom vodičkog Gradskog vijeća, gradonačelnica dr. Nelka Tomić ovlaštena je da s Mariom Kovačem, izvršnim direktorom CMC televizije potpiše ugovor o četverogodišnjoj poslovnoj suradnji. Za ovu popularne glazbenu, ali i turističko-promidžbenu manifestaciju, u iduće četiri godine iz proračuna grada Vodica izdvojit će se ukupno milijun i 280 tisuća kuna ili 320 tisuća godišnje.

CMC Festival je revijalni festival najvećih diskografskih kuća u Hrvatskoj, a proteklih je osam godina u Vodicama okupljao najeminentnija imena hrvatske i regionalne glazbene scene, na kojemu su prezentiranje njihove nove skladbe. Budući da festival zapravo medijski traje tri mjeseca, od ožujka do lipnja, od velikog je značaja za Vodice, a zbog kvalitetne promocije turističke destinacije na nacionalnoj i regionalnoj razini.

I idućeg ljeta festival će biti održan sredinom mjeseca lipnja i značajno će popuniti turističke kapacitete Vodica u predsezoni. Brojna publika ponovno će moći uživati u najboljim najnovijim skladbama najvećih imena hrvatske estrade. Uz glavnu festivalsku večer, tijekom trodnevne manifestacije održat će nekoliko koncerata, glazbenih evenata i drugih popratnih sadržaja na glavnoj i pomoćnim pozornicama diljem vodičke rive.

26. travanj 2024 13:21