StoryEditorOCM
Više od sportacorazón en el fuego

Španjolke i Hrvati ljube se strastveno, a danas će biti žestoko, evo parova koji će večeras biti na rubu, čuvajte se

Piše Sport SD
16. siječnja 2024. - 15:12

Hrvatski vaterpolisti večeras dočekuju Španjolce u velikom finalu Europskog prvenstva. Kome će titula? Navijat će i naši navijači, ali i Španjolci, no u nekoliko domova bit će posebno vatreno. Mogli bismo reći ‘na nož‘.

Riječ je o hrvatsko - španjolskim brakovima.

Prva planetrna veza Hrvata i Španjolke bila je ona tadašnjeg igrača Real Madrida Davora Šukera i španjolske voditeljice Ane Obregon.

- Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati - prisjetila se voditeljica. Iako je njihova veza bila strastvena, pukla je nakon tri godine kad je Šuker počeo igrati u Engleskoj, nisu se nikad vjenčali.

image

Ivan Rakitić sa suprugom Raquel

Tom Dubravec/Cropix

No, jesu zato  Ivan Rakitić i njegova supruga, Španjolka Raquel Mauri. U lijepu Andalužanku Rakitić se zaljubio isti dan kada je s bratom posjetio njezinu rodnu Sevillu, kako bi proslavili njegov ugovor s ovim španjolskim klubom. Sjeli su u kafić u kojem je radila Raquel, a čim ju je vidio, Raketa je osjetio leptiriće u trbuhu. Ipak, trebalo mu je čak sedam mjeseci da ju odvede na spoj. No, danas su u sretnom braku i imat će večeras problema, za koga navijati?

Da bude ravnoteža, Fernando Hierro se pobrinuo. Legenda Real Madrida oženio je hrvatsku voditeljicu Fanu Stipković, lani u Meksiku. Te je na neki način zrcalna veza Šukera i Obregon, ali zasad s puno sretnijim završetkom.

A tu je i brak aktualnog vaterpolskog reprezentativca Španjolske Felipea Perronea s Korčulankom Marijom Pecotić. Tek njoj je problematično večeras, suprug u bazenu, a ona... 

image

Felipe Perrone Rocha

Damir Krajač/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:55