StoryEditorOCM
OstaloAutomobilizam: Nagrada Skradina

Atrakcija zagarantirana: Okruglih sto zove u Skradin

Piše Josip Ćaleta Car
12. svibnja 2017. - 10:29

Jedanaesto po redu izdanje brdsko brzinske nagrade grada Skradina, ove godine pohodit će okruglih 100 vozača. Podatak je to koji smo dobili od verifikacijske komisije na temelju pristiglih prijava za utrku, koji svi od milja zovu ljepoticom. Skradinska staza jedna je od najatraktivnijih i najljepših, koja se vozi u predivnom okruženju kraške ljepotice Krke. Uređena staza sa ogradama postavljenim sukladno pravilniku CEZ-a vratile su Formule u natjecateljski dio programa.

AK Mihovil u više navrata se pokazao kao odličan organizator, a ovogodišnje izdanje na svojevrstan način je i diplomski ispit, jer ovako uređena staza nudi prigodu i za europske utrke, što je davna želja svih članova AK Mihovil. Ovogodišnje izdanje započinje u subotu 13. svibnja od 13 sati za kada je zakazan neslužbeni trening, dok je službeni na rasporedu od 15,30 sati.

Nedjeljni program započinje u 11,30 sati svečanim otvaranjem, a start prve utrke planiran je za točno u podne. Uz bodovanje za prvenstvo hrvatske, ova utrka boduje se i za šampionat Bosne i Hercegovine, tako da je atrakcija zagarantirana.

27. travanj 2024 00:35