StoryEditorOCM
OstaloPovratak u ring

Mate Rudan s posjekotinama na glavi i nakon dvogodišnje pauze došao do pobjede

21. veljače 2017. - 10:12

U Sesvetama, u hrvatskoj boksačkoj Premier ligi, šibenski boksač Mate Rudan nakon dvije godine pauze zbog ozljede desne šake u povratničkom meču pobijedio je odličnog Mihaela Jugovića iz zagrebačkog Gladijatora.T

-To je bio odličan meč s puno izmjena udaraca i u velikom tempu sve tri runde, a koliko je bilo teško pokazuje i to da su oba borca zaradili posjekotine na glavi i unatoč tome nisu odustajali do samog kraja. Stoga čestitke zaslužuju jedan i drugi za prikazano. S obzirom da Rudan nije boksao dvije godine, odlično je odradio ovaj meč protiv jakog protivnika koji je prije dvadesetak dana nastupio za hrvatsku reprezentaciju na turniru u Debrecenu - kazao je Joško Sunara, Rudanov trener.

Šibenskog boksača nakon par dana odmora čekaju  pripreme za prvenstvo Hrvatske u travnju.

Drugi šibenski boksač Hrvoje Žurić nastupio je u prvom kolu Hrvatske boksačke lige u svom prvom seniorskom meču i izgubio na bodove u totalno izjednačenom meču protiv Davora Novaka iz Koprivnice.

- Žurić je ostavio  jako dobar dojam i pokazao da možemo računati na njega. Idući nastup ga očekuje 18.ožujka u drugom kolu boksačke lige, a nadamo se da će tada protivnike imati i naši članovi Valentin Kajtazi i Stipe Verović- rekao je Sunara iz "Petra Krešimira IV".

26. travanj 2024 12:43