StoryEditorOCM
Mali nogometOpravdali ime

Završena Ožujsko kavez lige Bilice 2016/2017, pobjednik CB Victoria!

15. lipnja 2017. - 20:34

Ekipa CB Victoria pobjednik je Ožujsko kavez lige Bilice 2016/ 2017. Oni su u finalu nakon boljeg izvođenja penala pobijedili ekipu Šponde.

Inače, već drugu godinu za redom, Josip Gatara vlasnik kaveza se potrudio donijeti dašak malog nogometa u Bilice.
-Mali nogomet u kavezu je brz, poseban je po kvaliteti i snalažljivosti i stoga je veoma atraktivan za gledatelje- kazao je Gatara
 
Za pobjedničku momčad igrali su Ivan Škugor, Darko Damjanić, Mario Žumberac, Edi Maretić, Željko Tanfara, Niko Slavica, Marko Matulja, Mario Banovac i Darko Vulinović.

Poražena Šponda igrala je u sastavu: Ive Bura, Matija Marković, Marko Prolić, Frane Cinotti, Ante Devčić, Dino Labor, Marinko Bukić i Vicko Jelić.

Pehar za četvrto mjesto Ožujsko kavez lige Bilice 2016/2017 osvojila je ekipa AŠ Barbara,a treće mjesto osvojila je ekipa CB Kućarin.
 
Nagrade je dodijelio poseban gost večeri, Biličanin i igrač Futsal Kluba Crnica i od ove godine član Prve HMNL Lige, Dragan Radman.
Podijeljene su i nagrade za najboljih osam pojedinaca, a to su: Jure Jurišić, Ive Bura, Ivan Škugor, Marko Prolić, Dragan Žilić, Edi Maretić, Mario Banovac i Frane Batinica.
 
Plaketu Fair playa osvojila je ekipa Puhovi. Najbolji strijelac Ožujsko kavez lige Bilice 2016/2017 sa 42 pogotka je Tomislav Malenica, a najbolji igrač je Ive Bura.
 
U kavez ligi sudjelovali su: CB Libero, Šponda, Moderato Cantabile, AŠ Marino, AŠ Barbara, West Ham, Votka i TO, Restoran Atrium Gulin, Puhovi, CB DJ, Mystic Bar, CB Victoria, Stolarija Bojanić, CB Tropez, B Kućarin, Mandalina i Tika Taka. Svaka ekipa je dobila zahvalnice za sudjelovanje u ligi.

Uz kavez ligu, odigran je Turnir mladih nada u kojem je treće mjesto osvojila ekipa Joso Bego, drugo mjesto ekipa Kariola, a prvo mjesto je Votka i TO!

Zahvalu za sudjelovanje dobio je i sudac lige Davor Parancin Bebi. Organzirator Josip Gatara zahvalio je svim sudionicima Ožujsko Kavez lige Bilice 2016/2017, a posebno pomoćniku Juri Pašari za veliki doprinos u organizaciji lige.

24. travanj 2024 16:24