StoryEditorOCM
Mali nogometSportski (ne)prijatelji

Sramota koja nema kraja: Kadetima Crnice u Splitu na automobilu rasparana guma

Piše PSD
11. ožujka 2017. - 13:25

Iz Futsal kluba Crnica izvijestili su u petak o incidentu koji im se dogodio u četvrtak navečer u Splitu gdje im je netko rasparao gumu na automobilu nakon utakmice koju su kadeti Crnice igrali protiv Split Tommya na Gripama. 
Uvjereni su da je guma uništena samo zato jer je vozilo imalo šibenske registracije.
 
Klub se o slučaju oglasio i na službenoj facebook stranici.
'Sramota kojoj nema kraja - Kako drugačije objasniti činjenicu da dođeš sa autom šibenskih registracijskih oznaka u Split i kad kreneš doma naiđeš na nožem rasparanu gumu na autu i to na nekoliko mjesta.

Kako objasniti splitskim prijateljima kad dođu u Šibenik s isključivo sportskim motivima, a na povratku u Split auto im bude išarano s obje strane, ispisano sprejem i sl. Mi kao klub domaćin 2 puta bili smo u situaciji da nismo mogli od neugodnosti kad su nam naši splitski prijatelji priopćili da im je auto neprepoznatljivo, to je osjećaj kao da te netko tuče, a neda ti plakati... jadno... žalosno... neobjašnjivo...

Upravo sinoć Crnica je imala isti slučaj u Splitu. Naime, kadeti Crnice igrali su utakmicu za plasman na završnicu PH protiv Split Tommya na Gripama. Utakmica je bila izuzetno korektna, prava prijateljska u kojoj je domaćih zasluženo dobio.

Na parkingu kad su djeca krenula doma imalo se što vidjeti... Rasparana guma na nekoliko mjesta...djelo nekolicine idiota koji očito žive u nekom svom svijetu. Pitamo se ćemo ovo i dokle? Do kad će primitivci grada Šibenika i Splita živjeti u uvjerenju da čine prave stvari... Rješenje? Na žalost, nema ga! 

Ali bez obzira na sav primitivizam pravi klubovi i sportaši grada Šibenika i Splita trebaju osuditi ovakve stvari i izolirati se od idiota koji ovo kontinuirano izvode...', objavljeno je na stranicama Futsal kluba Crnica

26. travanj 2024 22:57