StoryEditorOCM
KošarkaMAKSIMALNA MOBILIZACIJA

U Zagreb kreće autobus Funcuta, a Halilović poručuje: Uvjeren sam da ćemo eliminirati "mrave"!

29. travnja 2017. - 20:51

Uprava Zagreba, u kojoj odreda sjede iskusni košarkaški djelatnici, uspjela je utakmicu doigravanja namjestiti u neuobičajeni termin. Na taj način nam je dvostruko naškodila. Taj se termin kosi s našim standardnim natjecateljskim ritmom, a vjerujem da ne veseli ni Funcute, koji moraju za Zagreb krenuti u ranu zoru. No, to je razlog više da odigramo muški u Trnskom – kazao je Vladimir Anzulović, trener Šibenika, prije druge četvrtfinalne utakmice sa Zagrebom.

Ta je njegova izjava indikator kako je prije sutrašnje matineje u Trnskom (12 h) na Baldekinu provedena maksimalna mobilizacija. Momčadi Vladimira Anzulovića potreban je mir pred zagrebački dvoboj s „mravima“, koji bi mogao označiti i kraj četvrtfinalne serije. Zato su košarkaši Šibenika otputovali već u subotu, a u nedjelju ujutro će put metropole i autobus Šibenskih funcuta, kojima će se pridružiti i Šibenčani sa zagrebačkom adresom.

Poseban motiv ima i najbolji igrač prvog susreta Miralem Halilović, koji je nekoliko sezona proveo među „mravima“.

- Nismo se toliko mučili u prvom susretu, ali smo ga morali ozbiljno „odraditi“. Zagrebačka pobjeda bi nam dobro došla da odmorniji uđemo u polufinale. Jednako sam uvjeren da ćemo eliminirati „mrave“, kao i da će se dvoboj Zadar - Cibona riješiti u tri susreta – kaže Halilović.

26. travanj 2024 05:57