StoryEditorOCM
ŽupanijaIzbori u HNS - liberalnih demokrata

Novi predsjednik županijske organizacije pirovački načelnik Ivan Gulam

Piše šibenski.hr
10. studenog 2017. - 12:01


Na izbornoj skupštini HNS-liberalnih demokrata Šibensko-kninske županije koja je održana u četvrtak, 9.studenog, za novog  predsjednika izabran je Ivan Gulam, načelnik Općine Pirovac u drugom mandatu i kandidat za potpredsjednika HNS-a.

Za potpredsjednike su izabrani Vlatka Duilo, ujedno i predsjednica podružnice HNS-a Grada Drniša i županijska vijećnica, te Neven Periša koji je nedavno izabran za novog predsjednika HNS-a Grada Šibenika, dok su u županijsko predsjedništvo izabrani: Ante Gverić, Zvonimir Dobrović, Boris Dragutin, Goran Jurković, Kristina Jurić Kokić, Draško Lambaša, Frane Malenica, Ozren Nadoveza i Krešimir Relja. Za tajnika je izabran Ante Baus iz pirovačke podružnice.



- Moja namjera je narodnjake i općenito liberalni centar u našoj županiji učiniti nezaobilaznim faktorom u svim značajnim općinama i gradovima naše županije kroz kontinuirano nuđenje kvalitetnih rješenja, ali bez besmislenog prepucavanja i nabacivanja blatom prema političkim neistomišljenicima kojeg smo godinama svjedoci. To značajno ruši vjeru naših građana da se borimo za njihove interese i upućuje ih da svoju sreću traže negdje drugdje, često i van Hrvatske, kazao je među ostalim tom prigodom novi predsjednik Gulam i zahvalio se kolegama na ukazanom povjerenju.

Istaknuo je da je da će stranka nastaviti s pomlađivanjem vodstva stranke u svim općinama i gradovima sa mladim, ambicioznim i ideološki neopterećenim ljudima koji su spremni raditi za svoju sredinu i donijeti rezultat u smislu bolje komunalne opremljenosti i višeg standarda građana.



- U tom smislu pozdravljam friški ulazak u HNS dosad nezavisnog mladog vijećnika Šime Šarića čime smo ponovno zastupljeni i u Općinskom vijeću Općine Primošten. Uvodit ćemo i novine u našem radu, koristiti sve više svu dostupnu tehnologiju i pogotovo društvene mreže za prezentiranje i predlaganje naših rješenja, a vjerujem da će nas taj način rada približiti i novoj generaciji koja dosad o bavljenju javnim poslom nije ni razmišljala. Unatoč i greškama koje smo radili dosad od danas okrećemo jednu novu stranicu spremni za suradnju sa svim progresivnim opcijama koje nude našim općinama, gradovima i županiji rast i napredak, zaključio je novi predsjednik Ivan Gulam.



 

09. svibanj 2024 19:18