StoryEditorOCM
Šibenikđir po gradu

Neki su šetali, a poneki čistili zelenilo u sklopu Festvala Flora Dalmatica: jedino ne znamo koliko košta noćenje u hotelu za kukce...

Piše B. P.
27. travnja 2024. - 14:12

Sunčani dan s laganim "vitrom od mora" izmamio je Šibenčane na gradske ulice i trgove, a bilo je i turista. Sezona je u zraku, makar se ne bi reklo zbog ćudljivog vremena.

Mnogobrojni su šetali u odjeći za paradu, a neki su u radnim odorama čistili zelenilo, poput arhitekata udruženih u šibensku udrugu DAŠ Soba. Uredili su Robertin park u Docu, u sklopu programa Festivala Flora Dalmatica koji završava sutra. Danas je bilo živo i kod kluba "Azimut", gdje se također odvijao dio festivalskih događanja. Prolaznici i namjernici razgledali su Biljkoteku šibenskog kreativca Marija Jurasa Lulasa, a upoznali su se i s hotelom za kukce. Ne znamo plaćaju li leteći pomagači biljkama smještaj, no sudeći prema fotografijama Nikše Stipaničeva, Šibenikom su deflirali dobro raspoloženi ljudi. Tako i priliči - zovu nam toplije i stabilnije dane., bit će nas još više vani, na zraku.

04. svibanj 2024 13:16