StoryEditorOCM
ŠibenikKomunalni lifting

Iz gradske uprave pohvalili se: imamo novi asfalt kod autobusnog kolodvora, betonske stube u Zatonu, kolnik na Jadriji i u Dubravi...

Piše M. L.
19. ožujka 2024. - 11:10

 

Iz šibenske gradske uprave pohvalili su se kako su u proteklih 20-ak dana obavljeni komunalni zahvati ukupne vrijednosti 117 tisuća eura, a izvedeni su na području Zatona, Jadrije, Rakova Sela te u užem centru Šibenika. Evo i popisa obavljenog komunalnog liftinga.

U Ulici Mate Bakrača u Zatonu izgrađeno je betonsko stubište, a vrijednost radova iznosi 20 tisuća eura. U sklopu izvedenih radova ugrađen je tamponski sloj i postavljena armaturna mreža, ugrađena oplata te izvršeno betoniranje. Radove je izvela tvrtka Čavo iskopi d.o.o.

Nadalje, u gradskoj četvrti Jadrija rekonstruirana je vodovodna mreža te izvedena nova kolnička konstrukcija u dužini od čak 130 metara, a vrijednost radova iznosi 30 tisuća eura.

U Rakovom Selu u mjesnom odboru Dubrava kod Šibenika rekonstruirana je javna površina u dužini od 350 metara. Ugrađen je tampon te habajući asfaltni sloj na nerazvrstanoj prometnici u vrijednosti 30 tisuća eura.

Također, uređena je i kolnička infrastruktura kod autobusnog kolodvora u Šibeniku. Uklonjen je oštećeni asfaltni sloj te postavljen novi, a vrijednost radova iznosila je 22 tisuća eura.

Nastavljeni su i radovi na uređenju ulica u Njivicama. U Ulici Nova VI sanirana je javna površina, postavljen novi asfaltni sloj te ugrađena betonska pasica i cestovni rubnjak. Radovi su vrijedni 15 tisuća eura. Sve ove radove obavile su Ceste Šibenik koje su koncesionar za održavanje nerazvrstanih cesta na šibenskom području, pohvalili su se iz šibenske gradske upra

27. travanj 2024 10:13