StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetRASPRAVA U SABORU

Drele i Jandroković se porječkali: ‘Imate više od 1100 zaraženih pa vi hodajte bez maske...‘

Piše Šibenski.hr
16. listopada 2020. - 16:06

Hrvatski sabor će danas zaključiti prvu redovnu sjednicu nakon koje slijedi dvotjedna stanka, a prije odlaska na stanku zastupnici raspravljaju o Izvješću o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć i utrošku sredstava u prošloj godini, piše Jutarnji list.

Zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar Drele prilikom izlaganja o Izvješću počeo je pričati o statusu medicinske sestre o razlikama između njih i saborskih zastupnika te se zapitao zašto će imati najavljenu stanku od dva tjedna. 

- Status je dobio desetke tisuće lajkova. Znamo svi koji su u ovom sustavu da ove privilegije ne uživa velika većina saborskih zastupnika ili zastupnica. Htio sam ukazati na ono što narod misli o nama i našim privilegijama i načinu kako ovdje radimo - kazao je Drele te upitao zašto se ide na stanku. 

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković mu je kazao da ne govori o temi izlaganja na što mu je Drele kazao da je posve u pravu. Jandroković je potom kazao da o tome može govoriti u slobodnoj raspravi i najavio da će i on o tome pričati na konferenciji za medije. 

 - Sad ću ja staviti masku na usta kao što ste vi stavili masku na usta svima nama koji bi vam se mogli usprotiviti u iduća dva tjedna - kazao je Drele.  

- Inače, imate danas preko 1100 zaraženih pa vi hodajte bez maske ako mislite da je to u redu - rekao je Jandroković.

 
 

 

23. svibanj 2024 15:45