StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijska akcija

Na području Skradina kod dvojice muškaraca (50) i (22) pronađena marihuana. Stariji je uz to bez dozvole držao lovačku pušku i metke

Piše Šibenski.hr
14. rujna 2017. - 11:54

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije PU Šibensko- kninske je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima,u srijedu su policajci na području Skradina pretražili obiteljsku kuću i osobni automobil osumnjičenog 50- godišnjaka, kojom prilikom su u dvorištu pronađene i od osumnjičenog oduzete tri biljke karakterističnog izgleda za biljku tipa cannabis sative visine od 66 do 104 centimetra.

Nadalje, u obiteljskoj kući je pronađeno i od 22-godišnjaka oduzeto 10 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuana.

U policiji ističu kako je tom prilikom pronađena i od osumnjičenog 50-godišnjaka oduzeta lovačka puška i 8 komada pripadajućeg streljiva, koje je osumnjičeni posjedovao bez odobrenja nadležnog tijela za nabavu tog oružja.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela za koje se sumnjiči, a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju, dok će i protiv 22-godišnjaka biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

23. svibanj 2024 16:58