StoryEditorOCM
OstaloEkipno prvenstvo Hrvatske u karateu

Juniorke Šibenika srebrne

Piše PSD.
22. prosinca 2016. - 20:16

Prošlotjedno ekipno prvenstvo Hrvatske u karateu za uzraste kadeta, juniora i seniora, održano u Rijeci, bilo je kao šlag na tortu za kraj najuspješnije sezone Karate kluba Šibenik.U konkurenciji seniora trener karate kluba Šibenik Ivan Zoričić s ekipom Karate klub Hercegovina-Zagreb osvojio je naslov ekipnog prvaka države pobjedivši u finalnom meču prošlogodisnje prvake Hrvatske, dok su u eliminacijskom dijelu bili bolji od karate kluba Hrvatski Dragovoljac Zagreb i karate kluba Ri-Croatia Rijeka. Za nijansu manje uspješna je bila juniorska ekipa Karate kluba Šibenik u sastavu Petra Čatlak, Bruna Cvitanović i Marta Dulibić koje su nakon uspješno odrađenog eliminacijskog dijela u finalu poražene od ekipe Fortiter.
Šibenska karatašica Mia Kitarović u sastavu karate kluba Zanshin Split osvojila je brončano odličje u kategoriji kadetkinja ekipno.
– Ovim rezultatima Karate klub Šibenik podvukao je crtu na ovu natjecateljsku godinu, te zaključuje najuspješniju godinu u povijesti kluba – kazao je trener Ivan Zoričić.

Preneseno iz Šibenskog lista od 22. prosinca 2016. godine

05. svibanj 2024 02:05