StoryEditorOCM
PanoramaMIJENJA BAŠ SVE

Pjevačica iz susjedstva (51) dala 100.000 eura za plastične operacije; četiri dana bila nepokretna, 9 i pol sati u komi!

Piše mozaik sd
30. travnja 2024. - 13:26

Pjevačica Stoja Novaković (51), poznatija samo kao Stoja, prema pisanju srpskih medija potrošila je 100.000 eura na plastične operacije. Stoja je inače dugo vodila bitku s viškom kilograma, a sada se može reći da je dovela liniju do savršenstva - javlja Blic.

Pjevačica je otišla na liposukciju, ali sve što je već radila kako bi popravila svoj izgled bilo je kontraproduktivno jer obožavatelji nisu htjeli čuti za nju kao mršavicu, jer su navikli da je zdrava, jedra i da na njoj "sve puca".

image

Stoja Novaković

STOJAINSTITUCIJA/INSTAGRAM

- Neko sam vrijeme bila mršava, nisam ništa jela. Gladovala sam, samo sam pila sokove. Imala sam savršenu liniju, još 2003. godine. Promijenila sam osobni opis, ali ljudi me nisu prihvaćali. Onda su me počeli "pljuvati". Rekli su da sam takva nikakva. Nakon toga sam se ponovo prepustila hrani da im udovoljim – rekla je Stoja nedavno za beogradsku "Republiku".

Inače, pjevačica je nedavno progovorila o plastičnim operacijama lica koje je obavila u Turskoj, a šuškalo se da ih je platila 100.000 eura.

image

Stoja Novaković

SCREENSHOT/BLIC

- To je poznato kod mene - kad se mijenjam, promijenim sve! U Turskoj sam provela 10 dana i još sam imala dva mjeseca oporavka. Još me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sva sreća da je sa mnom išla prijateljica. Bila sam u induciranoj komi 9 i pol sati. Ne bih o tome koliko sam platila, ali tu je negdje oko cifre o kojoj se priča. Kad kažeš Turska, svi znaju da to nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam jako zadovoljna – rekla je Stoja za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 23:55