StoryEditorOCM
FotođirGRADSKI ĐIR

Krojevi u trendu

17. studenog 2017. - 20:05

Praktično i udobno. Tako su se ovih dana u našem tradicionalnom gradskom điru šibenskim ulicama odijevale naše sugrađanke. Uglavnom su se nosile jakne od umjetne, rjeđe i prirodne kože sportskih, trendi krojeva ali i mantili, tanje jaknice ili deblji džemperi i kardigani.

S obzirom na to da se u međuvremenu temperatura zraka poprilično snizila, jakne koje su se prošlog vikenda nosile preko ruke, ubuduće sigurno neće. Ne samo što će ih se odjenuti, već će se upotpuniti i toplim šalovima, kapama i rukavicama. Došlo je vrijeme da se pozdravimo s laganom odjećom i pustimo modnoj mašti na volju u sučeljavanju sa, hladnim, sivim i počesto kišnim mjesecima. Iako zima i nije na glasu kao uzbudljiv dio godine, naročito kada je riječ o odjevnim trendovima, šibenska špica sigurno će nas uvjeriti da i najdosadniji dio zime može biti itekako zanimljiv.

Eto, recimo, mlada dama koja je za gradski đir odjenula ultramodernu suknju od tila i sparila je sa točkastim čarapama i robusnim bajkerskim gležnjačama sa metalnim detaljima, a kompletan outlook zaokružila bijelom košuljom i crvenim džemperom, svakako je jedan od primjera.

Zamijetili smo i dvije prijateljice u odličnoj sportskoj dnevnoj kombinaciji u crno-sivim tonovima s dominirajućim hlačama u trenerka-stilu, jednu zgodnu pepita suknju "A kroja" koju je mlada Šibenčanka sparila s crnom kožnatom jaknom i kockastom torbicom za zakovicama...

Saznanje da naše sugrađanke i te kako vode računa o modnim trendovima, nadahnjujuće je i oku i kameri. Imate li i vi kakav fotooutfit prijedlog za ove zimske dane? Čekamo ga s veseljem na našem e-mailu redakcija@sibenski-list.hr

26. travanj 2024 05:36