StoryEditorOCM
Zoom danaPORSCHE I RIMAC SNIMILI VIDEO O HRVATSKOJ

Bolju besplatnu reklamu naša zemlja nije mogla dobiti! Snimalo se i na Pagu...

Piše Zvonimir Jurčić
8. veljače 2020. - 00:07

Njemački proizvođač sportskih automobila snimio je fantastičan video o Hrvatskoj s prizorima Zagreba, Rovinja, otoka Paga, Nacionalnog parka Krka, poluotoka Pelješca i Dubrovnika, a što su točke ovogodišnje rute "Porsche Travel Experiencea" u modelima 911 nove generacije 992  - javlja Jutarnji.hr.

Riječ je o tradicionalnoj vozačkoj avanturi koju za svoje kupce i ljubitelje marke već 20 godina na najljepšim svjetskim lokacijama diljem svijeta organizira Porsche, a ove je godine za vozačke gušte, ugodno druženje te etno, eno i gastro doživljaje odabrana Hrvatska.

 

Prijaviti se može svatko zainteresiran putem njihove internet stranice gdje su objavljeni svi detalji, a automobile za višednevnu vozačku avanturu osigurava proizvođač.

"Hrvatska je raznovrsnija nego što mnogi misle. Uz dugu jadransku obalu, autentične lučke gradove i poglede na bezbroj otoka, ovogodišnja vozačka ruta nudi više od uzbuđenja", stoji na Porscheovoj internet stranici.

Zanimljivost je da je narator u videu koji traje oko minuti i pol Mate Rimac, koji je odabran kao prezenter naše zemlje, a govori o Zagrebu, o tome što treba vidjeti u Hrvatskoj kao i o svojim počecima bavljenja električnim automobilima.

 

Nijemcima se to učinilo dobrom prilikom s obzirom na to da od prošle godine u tehnološkoj tvrtki Rimac Automobili imaju udio od 15,5 posto."

Porsche je jučer video podijelio na svom YouTube kanalu koji je dosad vidjelo već 37.000 ljudi, te na Facebook stranici s  čak 11 milijuna pratitelja, a koji je dosad lajkan već gotovo 5000 puta i podijeljen gotovo 500 puta.

Doista, jesmo li mogli zamisliti bolju besplatnu reklamnu kampanju za našu zemlju od ove?

19. travanj 2024 11:34