StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO, VIDEO: KIM I KANYE OTVORILI VRATA SVOG DOMA, MOGUĆE JE DA ĆETE SE IZNENADITI

Rezidenciju su uređivali čak četiri godine i u nju ulupali milijune

Piše Jutarnji.hr
4. veljače 2020. - 22:28

Kim Kardashian i Kanye West otvorili su vrata svoje futurističke kuće u Los Angelesu dajući obožavateljima uvid u minimalistički interijer jednog od svojih domova.

Učinili su to za potrebe editoriala u magazinu Architectural Digest te pustili snimatelje u svoju Hidden Hills rezidenciju koju su preuređivali čak četiri godine i na što su potrošili milijune dolara, a sve kako bi 20 milijuna dolara vrijedno zdanje pretvorili u svoj dom iz snova.

No, preuređenje još nije gotovo jer je Kim kazala kako nije posve zadovoljna položajem bazena kojeg će svakako pokušati premjestiti na bolju poziciju.

Govoreći o preuređenju, slavni i prebogati supružnici kazali su da dijele ljubav prema dizajnu, no svaki zahvat na kući prilagođavaju i potrebama svoje četvero djece, posebno malene šestogodišnje North koja je bila i prava inspiracija za kuću. Osim nje, par ima još troje djece: dvogodišnju kćer Chicago te dvojicu sinova Sainta (4) i Psalma kojemu je tek osam mjeseci.

Okoliš kuće uređen je tako da se djeca u njemu mogu bezbrižno igrati i voziti skateboardovima, pa su stepenice uklonjene gdje god je to bilo fizički moguće.

Iako paze na detalje, Kim kaže kako u uređenju kuće nisu bili fanatični i nisu tom zadatku pristupali previše ozbiljno.

Dakako, sve što se u kući i oko nje može vidjeti, pažljivo je dizajnirano, a većinom je riječ o radu poznatog i skupog belgijskog umjetnika Axela Vervoordta.

Kim i Kanye su suglasni da im je najdraža prostorija u kući prostrana kupaonica, za koju Kim dodaje i kako ima fantastično osvjetljenje koje 'zaglađuje sav celulit' pa upravo u toj prostoriji snima najviše selfija.

 

19. travanj 2024 00:01