StoryEditorOCM
Zadar plusPOSTANITE GLUMICA!

Filmska produkcijska tvrtka Antitalent, poznata po nagrađivanom filmu "Murina", traži glavni ženski lik: glumačko iskustvo nije presudno...

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2022. - 09:33

Filmska produkcijska tvrtka Antitalent iz Zagreba (Zaprešića), javnosti poznata po igranom filmu "Murina" koji je u posljednjih godinu dana zbog raznih internacionalnih uspjeha učestalo bio po medijima, a Zadrani su ga mogle gledati u Kino Zoni., u potrazi je za glavnom glumicom za novi dugometražni igrani film kojeg razvijaju. 

- Projekt se zove Božice, redateljica i scenaristica je Dora Šustić, a producentica jest Maja Pek-Brünjes. Riječ je o debitantskom igranom filmu. S obzirom na redateljsku viziju i specifičnost filmskog lika, ali i činjenice da se radnja odvija na jednom dalmatinskom otoku, voljeli bismo našu glumicu pronaći lokalno (ne samo po otocima, dakako), vis-a-vis naglaska. Što se tiče glumačkog iskustva, ono nam nije bitno, otvorena su vrata svim zainteresiranim ženama koje su spremne upustiti se u jednu dugu filmsku avanturu s nama - rekla nam je Tea Matanović, izvršna producentica te pojasnila što konkretno traže.

image

traži se

Antitalent/Slobodna Dalmacija

- Tragamo za glavnom glumicom koja bi utjelovila našu Božicu u debitantskom igranom filmu Dore Šustić. Trežaimo simpatičnu, povučenu, ali znatiželjnu u ranim četrdesetima, oko 38 do 43 godine. Širokih smo ruku te primamo prijave svih zainteresiranih žena. Neka vas nedostatak glumačkog iskustva ne koči u prijavi, rado bismo vas sve znatiželjne avanture e-upoznali. Veselimo se svim prijavama - zaključila je Matanović. 

Javit se požete na mail

antitalentcasting@gmail.com

25. travanj 2024 14:58