StoryEditorOCM

SUPER SUBOTA Supernova vilenjaci pomažu najpotrebitijima

Piše Promo
4. prosinca 2020. - 09:36

Kao i sve ove godine, pa tako i blagdani, imaju posve drugačiju priču koja nam mijenja uobičajene navike. U skladu s događanjima ove godine Supernova centri imaju jedno sasvim drugačije i posebno darivanje. Ove godine u pomoć nam stižu posebni vilenjaci jer su putovanja sa Sjevernog pola sporija i otežana.

Ništa nam ovih blagdana ne bi trebalo umanjiti onaj dobro poznati osjećaj topline, ljubavi i veselja pa čak i ako nam godina nije bila najbolja do sada. Supernova centri ove godine pokreću sasvim drugačiju humanitarnu aktivnost uz pomoć Supernova vilenjaka. Tko su ovogodišnji vilenjaci? Ni manje, ni više, ove godine u ulogu Supernova vilenjaka upadate upravo vi svojim dobrim željama i s ciljem da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije.

Želimo velike osmijehe na licima ljudi koji ne mogu uvijek sve kupiti i koji ne mogu uživati i blagodatima koje drugi imaju. Stoga, pozivamo sve ljude dobrog srca da svojim željama i pismima, zajedno sa Supernova centrom Zadar i ostalim Supernova centrima, omoguće bolje blagdane i malo veseliji Božić onima kojima je to potrebno. Postanite Supernova vilenjaci, napišite pismo dobrih želja za nekoga koga poznajete, a potrebna im je pomoć. Darujemo svakog vikenda do Božića 10 puta po 1.000 kuna na Supernova poklon-karticama. Tri vikenda zaredom uveseljavamo one koje vi odaberete i dijelimo 30.000 kuna diljem Hrvatske. Pronađite naše infopultove u Supernova centrima diljem Hrvatske, na kojima se nalaze blagdanski poštanski sandučići i u njima ostavite svoja pisma s dobrim željama za one najpotrebitije. Jer ovih blagdana podijelimo ljubav zajedno.

Sve informacije saznajte putem društvenih mreža te na web stranici centra:http://https://www.supernova-zadar.hr

19. travanj 2024 09:52