StoryEditorOCM
VremeplovSUPERNOVA ZADAR

Još jedno izdanje Super subote: Ispratimo ljeto uz super popuste!

Piše PR članak
11. rujna 2020. - 14:03

U zadnjim danima ljeta svi uživaju na svoj način – ljubitelji mode već maštaju o jesenskim modnim kombinacijama, a roditelji i školarci užurbano se pripremaju za školu i nadolazeće aktivnosti. Ove subote, 12. rujna, sve vas pozivamo na još jedno izdanje Super subote jer trgovine centra pripremaju odlične popuste za sve ljubitelje shoppinga.

Završetak godišnjeg odmora ili povratak školskim obavezama lakši je i zabavniji ako se prethodno opremite modernim modnim kombinacijama, školskim priborom i svime što je potrebno da se sa stilom vratite svakodnevnim obavezama. Iskoristite odlične popuste koje vam ove subote pripremaju vaše omiljene trgovine. Bleu Homme priprema vam do 70% popusta na cjelokupni asortiman idealan za vrhunske poslovne outfite. U trgovini Replay iskoristite do 60% popusta na kolekciju proljeće/ljeto, a očekuje vas i dodatnih 10% na sve oblike plaćanja. Modernu i kvalitetnu obuću u trgovini Office Shoes potražite uz do 70% popusta na određeni dio asortimana, a točku na i svakog stylinga stavit će dobar nakit – neodoljivi Swarovski komadi sniženi su čak do 50%.

Neka ovoga vikenda u kupovini posebno uživaju najmlađi – za školarce i njihove roditelje tu su popusti za najpovoljniji shopping. Baby Center nudi vam 15% popusta na cjelokupni asortiman, dok vas u Bubamari čeka 20% popusta na Brainbox, Harvey dječje papuče i Ty Fashion proizvode. Ciciban nudi 30% popusta na dio asortimana, a u trgovini Kik majice raznih boja potražite po top cijeni od samo 15,90 kn. Sav školski i dječji program Maras je snizio 20% pa je idealna prilika za odabir nove torbe ili ruksaka. Osim novih obaveza, nova školska godina neka donese i puno zabave – ove subote, Twister vam nudi mogućnost dogovora najma prostora igraonice uz 50% popusta.

Uživajte u kupovini, popustima uštedama, a više informacija doznajete na web stranici centra Supernova Zadar https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se 12. rujna.

27. travanj 2024 05:32