StoryEditorOCM
ViralPOVUKAO SE U ROVINJ

Zbog koronavirusa promjene u žiriju showa ‘Zvijezde pjevaju‘, Tonyja će zamijeniti elokventni roker; ‘Probajmo ne pametovati, ovo nije bezazleno...‘

Piše PSD
14. ožujka 2020. - 14:17

Nova sezona HRT-ovog showa "Zvijezde pjevaju" počinje iduću subotu, 21. ožujka, a Tony Cetinski, koji je trebao biti članom žirija, odustao je zbog opreza radi koronavirusa.

Pjevač i inače poznat po dugogodišnjim žiriranjima u brojnim glazbenim formatima, potvrdio je to u razgovoru za Večernji.

"U nadi da sve što prije i bez većih posljedica prođe ostanimo kod kuće, nakrkajmo se slanine, luka i rakije i probajmo da ne pametujemo previše, jer ovo nije bezazleno.

Prevencija je jedini spas u ovakvim situacijama" - komentirao je pjevač, koji sa suprugom Dubravkom, koja je nedavno doživjela moždani udar, živi u Rovinju.

Ondje odnedavno vodi i školu pjevanja, koju također planira organizirati preko interneta.

Njegovo mjesto u sudačkom stolcu, uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju, zauzet će elokventni zagrebački roker Jurica Pađen.

image
Jurica Pađen bit će osvježenje u žiriju
Darko Tomaš/Hanza Media

Gitarist kultnih bendova "Azra" i "Aerodrom", ali i glazbeni autor, nesumnjivo će showu dati kvalitetan obol.

Kao što je već objavljeno, show "Zvijezde pjevaju" će se zbog novonastale situacije s koronavirusom snimati i emitirati bez publike u studiju.

Voditelji će i ove sezone biti Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a osam parova koje će gledatelji, o čemu ni najmanje ne dvojimo, s velikom pažnjom gledati u pjevačkiom bravurama od idućeg vikenda su bivša Miss Hrvatske, a danas poduzetnica Josipa Kusić, kojoj će mentor biti Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković, koja će pjevati s Goranom Boškovićem, glumac Marko Petrić, u kombinaciji s pjevačicom "Detoura", Ginom Victorijom Damjanović.

image
Josipa Kusić i Dino Jelusić bit će nesumnjivo intrigantan par
Denis Lepur Hrt

Novinar Damir Smrtić pjevat će s Ivanom Kindl, voditeljica Maja Ciglenečki s Bojanom Jambrošićem, Dean Kotiga s Lidijom Bačić, meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc s Ivanom Zakom, te komičar Ivan Šarić s Antonijom Matković Šerić.

19. travanj 2024 22:51