StoryEditorOCM
ViralNOVI LJETNI TREND

Zaboravite na minijaturne bikinije, ovo se ljeto pogledi na plaži privlače drugačijim stilom: lako se kombinira, naglašava ten i skriva nedostatke

Piše Ivana Tolj/SD
16. lipnja 2020. - 21:53

Lipanj i ljeto na vratima još uvijek nisu pokazali svoje najjače adute pa se ne morate gristi ako još niste nabavili novi kupaći kostim. Zapravo, sada je idealno vrijeme za pregled najnovijih trendova i odluku o onom jednom u kojem želimo zasjati na plaži.

Da bismo vam skratili vrijeme pretraživanja,  posvetili smo se jednom specifičnom stilu te smo istražili sve moguće modele na temu plitkog dekoltea.

Slažete li se s nama da je vrijeme da minijaturne bikinije i duboki izrez spremimo postrance, mogli bi vas zanimati modeli koje smo pronašli. Ovaj tip kupaćih kostima odiše privlačnim stilom i sofisticiranim notama koje pristaju svim figurama tijela. A vi pokušajte odabrati samo jedan.

Naborani detalji

Kombinacija visokog dekoltea i naborane teksture kupaćeg kostima odličan je spoj za naglašavanje figure i skrivanje mogućih nedostataka. Ovaj tip kostima, jednodijelni ili dvodijelni, dobro će pristajati i onima s manjim i većim grudima, a zbog zanimljive teksture materijala, svaka boja dobit će dodatni sjaj na suncu.

U boji kože

Još jedan trend, kada su kupaći kosti u pitanju, ni ovo ljeto ne izlazi iz mode. Riječ je dakako o materijalima u boji kože.

Želite li pokriti svoj dekolte, modelima u boji kože postići ćete blagi i elegantni prijelaz između preplanule kože i ovog trendi stila za plažu. Najbolje od svega je što kostimi u boji kože dodatno naglašavaju osunčani ten te ostavljaju dosta mogućnosti za kombiniranje marama, šešira i nakita na plaži.

Tankini

Niste sigurni jeste li više tip za jednodijelni ili dvodijelni tip kupaćeg kostima? Tankini je onda vaš izbor. Dvodijelni tip kostima, koji prekriva gotovo kao jednodijelni, zanimljiv je baš zato što nudi više mogućnosti kombiniranja. Gornji dio, s plićim dekolteom, možete kombinirati s bilo kojim tipom gaćica, a najbolje od svega je što se nudi mogućnost i kombiniranja različitih uzoraka.

Jednodijelni cvjetni modeli

Ovaj vintage model kupaćeg kostima možda će vas posjetiti na bakice s plaže, no uz najnovije modele koje nude high street trgovine, mogli biste se razuvjeriti. Cvjetni printovi su već nekoliko sezona ljetni hit, a u formi jednodijelnih kostima možete naglasiti svoju figuru i stil te skriti moguće nedostatke.

Jednodijelni kostim s križnim prednjim dijelom

Prekriveni dekolte ne mora nužno biti dosadna opcija, posebice uz križni model kupaćeg kostima. Ovaj tip kupaćeg kostima privući će poglede na plaži, a možete go kombinirati s naramenicama na vezivanje, trakama u drugim bojama ili s prozirnim detaljima.

 

Epski Baywatch kostim

Da najobičniji jednodijelni kostim može postati epski ljetni komad, dokaz je crvena verzija kostima koji je proslavila Pamela Anderson. Čak i u nedostatku svake inspiracije kod kupnje kupaćeg kostima, ova opcija uvijek je otvorena i čini se da nikako ne izlazi iz mode.

 

Jednodijelni kostimi s prozirnim detaljima

Želite li začiniti svoj jednodijelni kostim zanimljivim detaljima, odlučite se za onaj s prozirnim elementima. Inače običnom kostimu, prozirni detalji dat će profinjenu notu, a za kompletan izgled, neće vam trebati više ništa osim soli u kosi.

Zatvoreni dekolte i gola leđa

Zatvoreni dekolte i gola leđa idealan su balans za sve koji žele uvesti promjenu u svoj ljetni stil. Ovaj model kupaćeg kostima možete začiniti cvjetnim detaljima ili raznobojnim uzorcima. 

Surferski stil

Za sportski trendi stil na plaži možete razmotriti opciju kupaćih kostima koji podsjećaju na surferske modele. Zanimljivost kod ovog modela jest što, osim što prekriva dekolte i ramena, dolazi u kombinaciji s funkcionalnim patentom, koji možete regulirati kada god to poželite.

17. travanj 2024 19:10