StoryEditorOCM
ViralBEZ TEKSTA

Splitska glumica plijenila poglede na ulicama New Yorka, pratiteljima otkrila što je radila u Velikoj Jabuci i s kime je išla preko ‘bare‘

Piše Nina Glučina Ramadža/SD
17. svibnja 2022. - 20:03

Nedugo nakon vjenčanja Iris i Marka Livaje na kojem je mamila poglede svojim sexy izdanjem u crnon haljinici s prorezom Ana Gruica Uglešić poletjela je za New York.

Glumica nije škrtarila na objavama iz Velike Jabuke a na nekoliko ih se našao i prijatelj iz kazališta Ivo Perkušić koji joj je bio pratnja na putovanju.

Splitska ljepotica na ulicama New Yorka nije ostala nezamijećena, dapače, nema tko nije primijetio njezin bujni dekolte i istrenirano tijelo. Također, plijenila je poglede i svojim trendi odjevnim kombinacijama.

Nije propustila noćne izlaske po kojima je grad poznat, posjetiti muzeje, a vremena je našla i za mjuzikl.

-Poslije sinoćnje izvedbe @moulinrougebway puno toga mi se razjasnilo. Prvi put u životu ostala sam bez teksta, sigurno još pola sata nakon izvedbe. Takvo vrhunsko inspirativno iskustvo za sva čula i sigurno ću još dugo misliti o ovom mjuziklu. Reći ću da je naša NY avantura s ovim potpuno zaokružena. Ako vas ikad put nanese - ovo je moja topla preporuka, napisala je Ana Gruica Uglešić na fotografiji s Perkušićem.

25. travanj 2024 03:09