StoryEditorOCM
ViralPLANULE REZERVACIJE

Otkriveno koliko je Jelena Karleuša naplatila svoj novogodišnji nastup: cifra koju je srpska pjevačica stavila džep mogla bi vas iznenaditi

Piše PSD
3. siječnja 2022. - 21:17

Jelena Karleuša besplatno je pjevala s kolegicama Marijom Šerifović i Sarom Jovanović 31. prosinca ispred Skupštine grada Beograda, što je i potvrdila svojim izjavama. Kako se i sama pohvalila, čast joj je i zadovoljstvo raditi u svom gradu nakon višedesetljetne uspješne karijere, te je oduvijek sanjala o pjevanju na toj lokaciji. 

Ipak, čini se kako srpska pop diva taj nastup nije ni morala naplatiti jer je samo dan nakon zaradila basnoslovnu cifru. Pjevala je u klubu "Kasina", a izvori Nove.rs otkrivaju da je nastup naplatila vrtoglavih 25 tisuća eura. 

- Jeleni je cijena bitna, ali ona je radije bila u svom gradu 1. siječnja. Rezervacije za njezin posjet planule su u rekordnom roku. Bez obzira na incident ispred kluba, Jelena je održala nastup do kraja i nije ga prekinula. Štoviše, nije ni znala što se događa vani, otkriva njihov izvor.

Podsjetimo, za vrijeme njezinog nastupa u klubu pred njime se odvijala prava drama. Nakon što je osiguranje izbacilo mladića koji se htio popeti na pozornicu. On je počeo stvarati kaos i divljati, udarao je osiguranje koje ga je uspjelo savladati i izbaciti. Međutim, tu nije stao. Sjeo je u blindirani automobil i razbio nekoliko izloga i žardinjera.

24. travanj 2024 00:26