StoryEditorOCM
ViralSHOW RTL-A

Otkrivamo što se zbiva iza kulisa ‘Ljubav je na selu‘: Marijani Batinić nije dobro sjelo što ju je zamijenila Anita...

Piše Mozaik SD
18. svibnja 2022. - 09:24

Nedavno je na RTL-u počelo prikazivanje nove sezone emisije 'Ljubav je na selu' koja se snimala prošlog ljeta.

Netom nakon što su se predstavili potencijalni farmeri doznali smo kako je Ante Ćelić produkciji zatajio da ima dijete zbog čega je uskoro izbačen iz showa.

- Ne možemo nastaviti suradnju s njim u trajanju od skoro godinu dana niti je možemo zasnovati na ovakvim temeljima. Nadamo se da će Ante vrijeme koje je bilo predviđeno za snimanje emisije iskoristiti za obnavljanje odnosa unutar svoje obitelji i da će se posvetiti svojoj djeci - kazala je tada producentica Marija Jelena Zen.

image

Marijana Batinić posljednje dvije sezone ne vodi 'Ljubav je na selu'.

Slobodna Dalmacija

RTL donio odluku o Anti: ‘Bit će diskvalificiran iz emisije ‘Ljubav je na selu‘, lagao nam je da ga je napustila majka i prešutio da ima dijete!‘

U prethodnoj sezoni u kojoj se natjecala i splitska 'vampirica' Olja Einfalt Mihovilović skandal se dogodio na samom početku jer su u produkciji odlučili da će u montaži izbaciti sve scene gdje se pojavljuje Jurica Živoder jer je na ruci imao tetovažu neprikladnog sadržaja.

Skandal trese show "Ljubav je na selu": RTL zbog nacističke tetovaže odlučio ukloniti Juricu iz svih snimljenih epizoda aktualne sezone!

Puno toga što se zbiva iza kamera ovog showa, naravno, ne dospije u javnost. Pa tako i to što je Marijana Batinić teško podnijela odluku čelnih ljudi s RTL-a da više neće voditi 'Ljubav je na selu'.

image

Mariijana Batinić

Darko Tomas/Cropix

Čak u deset sezona (prve dvije vodila je Lorena Nosić) Splićanka je bila zaštitno lice emisije i 'pomagala' kandidatima da pronađu idealnog partnera. Međutim, u pretposljednoj, 13. sezoni voditeljica je postala Anita Martinović, bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog'.

- Ova lipojka nova je voditeljica Ljubav je na selu. Podržimo je u njenom voditeljskom derbiju... Imala sam priliku škicnuti novu rezonu i jako sam zadovoljna - napisala je Batinić na Instagramu, a u razgovoru za naš portal kazala je i da nije vodila 13 sezonu jer je u vrijeme snimanja bila trudna.

- Emisija se snimala prošlog ljeta, a ja sam tada čekala bebu. Još sam uvijek na porodiljnom. Ali uspjela sam pogledati nekoliko emisija s Anitom kao novom voditeljicom. Jako sam zadovoljna kako se snašla, kazala je Batinić u ožujku prošle godine.

Umjesto Dalmatinke - Slavonka: ovo je pravi razlog zašto Marijana Batinić više neće voditi popularnu emisiju ‘Ljubav je na selu‘

Kako smo doznali od izvora na RTL-u ona se nadala da će voditi novu 14 sezonu 'Ljubav je na selu' koja se upravo emitira, međutim to se nije dogodilo, a voditeljica je ostala Anita.

image

Anita Martinović

Marko Todorov/Cropix

- To Marijana nije najbolje podnijela jer je očekivala da će opet voditi emisiju koja joj je pomogla da postane jedno od zaštitnih lica RTL-a. Rodila je u rujnu 2020. i nije joj bio problem da radi preko prošlog ljeta, iako joj kćer nije napunila ni godinu dana. Ona voli raditi. Malo se i zabrinula za svoj status na RTL-u, a malo je odahnula kad su je zvali da vodi 'Tri, dva, jedan, kuhaj' i sudjeluje u 'Masked Singeru'. Još nije izgubila nadu i da opet vodi 'Ljubav je na selu', a uskoro će se snimati nova sezona 'Života na vagi' koju bi ona trebala voditi - kaže nam naš izvor dobro upućen u zbivanja na RTL-u i dodaje kako ima nekih kolega koji iz određenih razloga ne vole raditi s Marijanom.

Inače, ona je javnosti postala poznata dok je još kao srednjoškolka s Petrom Nižetić, sestrom pjevača Luke na lokalnoj splitskoj televiziji radila emisiju 'Po ure torture', koja se kasnije neko vrijeme emitirala na HRT-u.

image

Anita je voditeljsku palicu preuzela dok je Marijana bila na rodiljnom dopustu.

RTL

Razgovarali smo i s jednom bivšom kandidatkinjom 'Ljubav je na selu', a pošto je još uvijek pod ugovorom, zamolila nas je da joj ne spominjemo ime.

- To što RTL radi s tom emisijom je dno dna. Manipuliraju i s kandidatima i s gledateljima. Posebno im je drago kad naiđu na neku labilnu osobu. Takvi su im najdraži i uzimaju ih samo da naprave show, a ne mare što će tim ljudima sve pisati hejteri na društvenim mrežama i kakve će im to traume ostaviti. Nimalo poštovanja nemaju - kaže nam bivša kandidatkinja i dodaje.

Saznajemo honorare farmera u popularnom showu RTL-a ‘Ljubav je na selu‘; osim što će pronaći ženu svog života - dobro će i zaraditi!

- Osim toga, oni točno znaju koga će uzeti za emisiju, a većina onih pisama je lažna. Evo, mene prvu su zvali da sudjelujem i rekli da napišem pismo za određenog farmera. Još su mi rekli: 'Ajde samo ti dođi, pa ćemo namjestiti da te izbace nakon par dana!' Znali smo snimati deset sati po najvećem suncu, ne bi nas pustili u hlad. To su takvi nehumani uvjeti na snimanju. Da ne govorim kako kasnije izbace pola tih scena za koje smo se mučili da ih snimimo - zaključuje bivša natjecateljica showa.

image

Čak petnaest parova iz showa 'Ljubav je na selu' sklopilo je brakove do 2021. godine, a rodilo se i osamnaestero djece.

Rtl Press/

Ipak, da ne bude sve tako crno, valja naglasiti kako su zahvaljujući 'Ljubavi na selu', pa makar to bilo i u režiji produkcije, mnogi parovi pronašli sreću. Čak petnaest njih sklopilo je brakove do 2021. godine, a rodilo se i osamnaestero djece pa je bivša voditeljica Marijana Batinić svojedobno od Udruge Dalmatinski Samci dobila i zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske.

24. travanj 2024 19:38