StoryEditorOCM
ViralKONJI&GOVEDA

Okupali konja u autopranici, na društvenim mrežama nazvali ih zlostavljačima životinja, majmunima i maloumnim govedima

Piše PSD
3. kolovoza 2021. - 13:35
'Deterdžent za auto je baš dobar za kožu konja koja je jako tanka i to pod pritiskom nekoliko bari... Nisu sve budale iste', napisao je netko  Instagram

Velike vrućine dovode ljude do raznih stanja, ponašanja i ideja koje se pri uobičajenim temperaturama ne smatraju normalnima.

Tako je nekoliko mještana Novog Sada došlo na nesvakidašnju ideju. Oni su se odlučili okupati svog konja i rashladiti ga, a zbog njegove veličine nisu imali mnogo izbora. Otišli su u autopraonicu na Klisi, uzeli žeton i potom je krenulo kupanje, piše Mondo.

Sudeći po snimci,u životinja se nije bunila, međutim korisnici na društvenim mrežama oštro su osudili njihov postupak.

"Zna li netko proceduru prijave za ove idiote?", "Jesu oni normalni?! Voda vruća, a pritisak siječe koliko je jak", "Jezivo...", "Deterdžent za auto je baš dobar za kožu konja koja je jako tanka i to pod pritiskom nekoliko bari... Nisu sve budale iste", "Vratili ga s tehničkog, rekli nisu ti oprani prozori. P.S Levijatan da uradi nešto...", "Nemoj tako blizu, majmune, plus s kemijom za auta, treba ga uzeti i isto mu uraditi da vidi kako je, govedo maloumno", napisali su neki ispod snimke, piše Mondo.

20. travanj 2024 02:10