StoryEditorOCM
ViralDAVNO JE BILA "RIVA"

Ne smiruju se reakcije, ali malo se toga zamjera Miji Dimšić! Gledatelje iživcirali plesači i HRT: Bitno da ste se vi prošetali po Italiji!

Piše Mozaik SD
11. svibnja 2022. - 12:14

"Preponosni na Miju Dimšić i ekipu!" objavili su na Instagram profilu Dore, gdje se i jutros nastavljaju brojne reakcije gledatelja, nakon sinoćnjeg, petog po redu, neprolaska hrvatske predstavnice u finale Eurosonga.

Čini se da su se gledatelji u dojmu podijelili u dva tabora: jedni su oni kojima je Mijin nastup bio dobar i smatraju da je kvalitetno predstavila Hrvatsku, a drugi su oni koji su bijesni na izmijenjenu koreografiju, styling pjevačice i HRT!

Čini se da u tome svemu publika najmanje zamjera samoj izvođačici, dojma smo da drže kako je sve što je rađeno oko nje - loše odrađeno.


"Well done!!", "Nema veze?❤️", "No war! ❤️", "Divna je bila", "Slatko, cool, bravo... Fin nastup, bez obzira što neće ić u finale.?Mia i cijeli TIM ljudi BRAVO ?❤️❤️" - dio je pozitivnih komentara koji prati objavu naše delegacije na Instagramu.

No znatno su oštriji oni koji štošta zamjertaju toj istoj delegaciji.

"Šteta što HRT opet neće ništa naučiti od 4 faila zaredom!", "Od žene ste napravili barbiku, nit' njezin stil, nit' veze s njezinim glazbenim izričajem... ", "Dok ne naučite pravila igre na Eurosongu, bolje se ostavite ovog posla...", "Bitno da ste se vi prošetali po Italiji! A to što smo mi najveća sramota Europe na Eurosongu s 2 finala u zadnjih 10 godina. Nikom ništa".


19. travanj 2024 08:21