StoryEditorOCM
ViralSPREMNA JE

Kristina Mandarina ulazi na Farmu: popularna prodavačica promijenila je izdanje, a pred sudjelovanje otkriva da će joj nedostajati dečko i - mobitel

Piše Piše M.P.
16. listopada 2020. - 17:15

Nema sumnje kako će se večeras pomno pratiti Farma na Novoj TV jer na najpoznatije imanje u Hrvatskoj ulazi 22-godišnja Kristina Penava poznatija i kao Kristina Mandarina. Jedna od naših najpoznatijih prodavačica odrasla je na Rabu, a kao glavni događaj koji je utjecao na njezin život navodi iznenadnu popularnost kada je snimljena na radnom mjestu, štandu s mandarinama.

- Spremna sam na veliki trud i rad, strpljenje i učenje. Iskrena sam i bez glume, rekla je uoči ulaska na Farmu prije čega je podigla prašinu kad je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj djeluje kao da je korigirala nos, usne su joj punije, a ima i drugačiji oblik obrva nego što je imala kad smo prvi put za nju čuli. Uz sve to je i kosu nadogradila umecima. Zasad nije poznato je li novi izgled rezultat stvarnih estetskih zahvata ili tek dobre aplikacije za uređivanje lica.

- Najviše će mi nedostajati moj dečko, koji mi je najveća podrška u svemu, i mobitel. Ali život bez tehnologije mi zapravo neće pasti teško, dapače. Odmorit ću se od svega i uživati u prirodi, rekla je Kristina koju na Instagramu prati više od 80 tisuća ljudi.

18. travanj 2024 01:46