StoryEditorOCM
ViralPRIDRUŽITE SE!

Izađimo na balkone, pozdravimo šampione: širi se poziv svim građanima Hrvatske da večeras u 20 sati pjevaju "Moju domovinu"

Piše PSD
29. ožujka 2020. - 17:55

Društvenim mrežama širi se poziv građanima Hrvatske da večeras u 20 sati iziđu na svoje balkone ili prozore te zapjevaju i zasviraju pjesmu 'Moja domovina' i to  "za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas".

Ovoga puta motiv kolektivnog pjevanja velikog hita Zrinka Tutića i Rajka Dujmića jest podrška svima onima koji su na prvoj crti borbe protiv koronavirusa, kao što je ista ova pjesma početkom devedesetih u Domovinskom ratu mnogima bila ohrabrenje i nada.

Kako prenosi Jutarnji, i Hrvatska radio-televizija će, prema riječima šefice Informativno medijskog servisa na HTV-u Katarine Periše Čakarun popratiti ovu akciju u glavnom Dnevniku u nedjelju, uključujući se izravno iz nekoliko gradova u Hrvatskoj te uz prikaz video snimke "Moje domovine" u izvedbi band-aida iz 1991. godine.

 

18. travanj 2024 07:22