StoryEditorOCM
ViralTEŠKO RAZDOBLJE

Ellen DeGeneres i njena Portia raskošno su imanje kupile za 27, a sad ga prodaju za 40 milijuna dolara. Skupi protuprovalni sustav ‘nabio‘ je cijenu

Piše M. Č.
16. listopada 2020. - 18:58

Slavna voditeljica Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi uskoro više neće biti susjede princa Harryja i Meghan Markle u Montecitu, u Santa Barbari, jer su stavile na prodaju svoju kuću izgrađenu u stilu onih na Baliju.

Ellen i Portia kuću prodaju za 39,9 milijuna dolara, samo dvije godine nakon što su je kupile za 27 milijuna dolara.

Imanje koje ima pet spavaonica i pet kupaonica sa stražnje strane nudi pogled na planine, dok se s prednje strane pruža spektakularan pogled na ocean.

Pretpostavlja se da su razlozi za poprilično povećanu cijenu kuće unaprjeđenja u sustavu osiguranja nakon provale tijekom ljeta te kupnja susjedne kuće, koja je pripojena imanju.

image
Profimedia


Glavna kuća, uređena u južnoazijskom duhu, prostire se na 800 četvornih metara i ima tri spavaonice i četiri kupaonice, te obiluje unutarnjim i natkrivenim prostorima za druženje.

image
Profimedia


Velika lođa dostupna je iz glavne dnevne sobe i kuhinje. Uz ostale sadržaje, ispred kuće je bazen s pogledom na ocean, a tu je i kuća za goste površine 130 četvornih metara...

Nije bilo lako

Nekoliko proteklih mjeseci nisu bili laki za Ellen, nakon što su je zaposlenici optužili da je pridonijela toksičnoj radnoj atmosferi, zlostavljanju, rasnoj diskriminaciji i seksualnom uznemiravanju na snimanju njezina dnevnog show programa.

Zbog svega je provedena interna istraga, koja je rezultirala otpuštanjem trojice producenata, a Ellen se, kad se vratila u rujnu na snimanje nove sezone, ispričala suradnicima i gledateljima zbog svih neugodnih situacija koje su se dogodile, a nisu se trebale dogoditi.

Kazala je kako su je duboko pogodile optužbe za zlostavljanje i seksualno nasilje među zaposlenicima. No, mnogi koji su je napadali tvrdeći da je njezin javni imidž lažan i da ne pokazuje stvarnu osobu, sumnjaju i u iskrenost njezinih isprika.

Ne smiju biti smješniji

Čak su i osobe koje su bile među gledateljima i sudjelovale u nagradnim igrama u emisiji tvrdile da su ih producenti upozoravali da ne smiju biti smješniji ili pametniji od Ellen.

Kazali su i da bi Ellen, čim bi se prestalo snimati, promijenila raspoloženje i ni na koga ne bi obraćala pozornost, njezino nasmiješeno lice bilo je samo za kamere. 

16. travanj 2024 21:06