StoryEditorOCM
TribinaREAGIRAO I ŽUPAN

‘I kad je od Pupića - previše je. Nikakav ‘korona party‘ nije mi bio u primisli. O svim lažima koje je iznio o meni odgovarat će pred sudom‘

Piše IN
25. lipnja 2020. - 11:49

"I kad je od Pupića - previše je. Ovo je samo još jedna u nizu neistina koje je spomenuti vijećnik izrekao o meni, zbog čega sam ga već tužio za klevetu te se vodi sudski postupak" reagirao je, nakon gradonačelnika Branka Dukića, i župan Božidar Longin na javno priopćenje Marka Pupića Bakrača u kojem ga je prozvao da je on bio jedan od sudionika "koronapartija" nakon odgode finala Adria Toura na Višnjiku. 

"Nakon neodigranog finala, u pratnji supruge pričekao sam da se raziđe gužva i potom krenuo kući. Nikakav 'korona party' nije mi bio u primisli. Drago mi je čuti da prati moje društvene mreže, ali sasvim sigurno nisam izbrisao niti jednu fotografiju s tenisačima. Nemam daljnju namjeru s njim raspravljati putem medija, već će o svim lažima koje je iznio o meni odgovarati pred sudom, ako se ovog puta udostoji pojaviti na ročištu" poručio je zadarski župan.

20. travanj 2024 08:48