StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Županijski derbi između Primorca i Zadra završen bez pobjednika!

Piše Ivica Gjergja
9. ožujka 2020. - 13:08

Županijski derbi Treće HNL – jug odigran u Biogradu između Primorca i Zadra završen je bez pobjednika, ali i bez golova. Svakom po bod, možda i najpravičniji ishod.

Biograđani mogu biti zadovoljni osvojenim bodom, jer je u kasnoj fazi utakmice Zadar imao zrelije i opasnije prigode, posebice onu u 88. minutu, kada je Lokin izvrsno pucao, međutim, obranom se iskazao vratar Ezekile. Napadač Zadra nešto ranije pogodio je gredu iz posve izgledne prigode i kada su svi loptu vidjeli u mreži, ona je nije „poljubila“.

Dvaput su pogodili vratnicu. Domaćini su na početku susreta opasno prijetili i već u drugoj minuti imali veliku šansu, no otišla je u vjetar. Imali su u 10. minuti susreta prigodu bez pogotka.

Pred kraj susreta odličnim intervencijama spašavali su svoja vrata vratari. O susretu je sve već rečeno, a evo što su kazali treneri.

- Nismo mogli u ovakvim uvjetima terena razviti našu prepoznatljivu igru, no borbenosti nam nije falilo, a kada sve skupa uzmem u obzir imali smo izglednije prigode za gol. Ovim bodom je prekinut negativan niz, idemo dalje u naše pobjede, kratko je kazao trener Zadra, Marko Pinčić.

- Utakmica je bila čvrsta i borbena, imali smo svoje prigode koje nismo iskoristili, no na kraju smo mogli ostati bez boda. Završnica nam nije bila na razini iako smo izmjenama pokušali uraditi sve da dignemo razinu igre. Prigoda koju je imao naš igrač Nakić ostati će zapamćena pred kraj susreta, kazao je trener Stanko Mršić.

20. travanj 2024 04:00