StoryEditorOCM
SportJOŠ JEDNA NULA

Zadar će još morati čekati pobjedu u ABA ligi , Krka je i šestu godinu zaredom "protekla" kroz Višnjik, razbio ih je Rok Stipčević! Igra? Očaj živi!

Piše Dražen Žura
19. listopada 2020. - 20:32

ZADAR – Dvorana " Krešimir Ćosić". Gledatelja:350.  Zadar – Krka 70: 73 ( 18:25 , 16:12, 20:18, 16:18)

Suci:Belošević i Vesković ( Srbija) , Porobić ( Bosna i Hercegovina ).

ZADAR: Carter (11), Palokaj, Brala (3), Vuković( 20), Bursać (4), Junaković (7), Worku, Mavra (11), Galloway, Planinić  (2 ), Gilbert (12).

KRKA: Stergar, Jančar, Camphorm(5), Stipčević (20), Vrabac (4), Barič (6), Kosi (4), Škifić (2), Škedelj (8), Lapornik (2) , Rebec (15), Vučetić (7).

Zadar će još morati  pričekati za pobjedu u regionalnoj košarkaškoj  ABA ligi, Krka je i šestu godinu zaredom " protekla" kroz Višnjik! Igra? Očaj živi!

Ukoliko netko misli kako se do bodova može  kad: promašiš šesnaest slobodnih bacanja, izgubiš petnaest puta loptu i suparanik ti "zabije" trinaest "trica", a ti se  na tešku muku dovučeš do pet. Onda o čemu pričati!

I svemu unatoč, Zadar se u dva pokušaja vraćanja iz dvoznamenkastog minusa umalo i vratio skroz, najprije u trećoj, potom i u zadnjoj četvrtini!  Njihov bivši igrač Rok Stipčević, nije briljirao u šutu za dva poena, međutim, pet puta je doslovce "isparao" mrežicu kod šuta za tri poena. I Jan Rebec je pet puta upisao "tricu", što nikako nije za propustiti u izvješću. Ali, Rok je  čini se pogodio ključnu kad se Krka odlijepila na plus 11, nakon čega se Zadar, istina, vratio na dva razlike manjka, ali je opet Stipčević pogodio, ovoga puta za dva poena i ugasio nadu u preokret. Vrijeme je iscurilo.

Zadar? Odavno manje živosti, manje momčadskog duha, manje preciznosti, manje koncentracije u obranu jednako i napadu. Što napraviti? Pobjediti Škrljevo u utorak na večer!

17. travanj 2024 18:49