StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

Uoči ogleda sa Šibenkom, pomoćni trener Sonik Puntamike Roko Jurlina: “Znamo im dobre i slabe strane, nadamo se pobjedi"!

Piše Ivica GJERGJA
24. rujna 2021. - 13:25

Odlazak u Osijek i poraz u prvom kolu za Sonik Puntamiku je mali udarac, ne iz razloga poraza, jer to je sastavni dio igre, pobjeđuje se i gubi, nego radi slabog izdanja zadarske ekipe. Istina nije se imalo dovoljno vremena za uigravanje, nisu bili svi igrači na pripremama, još se, mogli bi reći, traže i očekivati je da bude bolje već u srazu sa Šibenkom u subotu.

Svi igrači su na svojim „mjestima“ nema izostanaka, kompletni su, očekivati je pravo izdanje momčadi trenera Stipe Kuliša.

Šibenka je dobra momčad no ovaj put će „pasti“, uvjereni su privrženici „Punte“, kojima na nesreću radi poznatih epidemioloških mjera nema ulaska u kultne Jazine, a s tim su se i pomirili.

Evo što nam je pomoćni trener Sonik Puntamike, Roko Jurlina, kazao za susret.

- Poraz od Vrijednosnica Osijek u prvom kolu nam je veliko upozorenje, no okrenuli smo novi list, prionuli treninzima i radu te pripremama za susret sa Šibenkom. Vidjeli smo njihovu igru u prvom kolu i onaj sraz kada smo igrali prijateljsku utakmicu s njima, izanalizirali ih, uočili dobre i slabe strane i gdje ih možemo iznenaditi. Naši su svi igrači spremni, dobro su odradili trenažni proces, nadam se dobroj igri i dakako našoj pobjedi, kazao je Jurlina.

Susret Sonik Puntamika – Šibenka, odigrat će se 25. rujna 2021. u Zadru, u dvorani “Jazine”, Obala kralja Tomislava 2, s početkom u 18 sati.

26. travanj 2024 14:09