StoryEditorOCM
SportPROŠLOG TJEDNA

U organizaciji Nogometne Akademije „Babić“ čak 80 mladih igrača učilo nogomet na škabrnjskim Vlačinama

Piše I. Gjergja
2. srpnja 2021. - 17:53

U organizaciji Nogometne Akademije „Babić“, vlasnika Marka Babića iz Osijeka, inače bivšeg nogometnog reprezentativca Hrvatske, 80-ak mladih igrača učilo je nogomet od 27. lipnja do 03. srpnja na škabrnjskim Vlačinama.

Naime, potporu  ovom kampu dala je Općina Škabrnja, njihov klub NK Škabrnja 91, na čemu im se zahvaljuju iz Akademije. Na Vlačinama mentor među trenerima Milan Đuričić, „stari nogometni vuk“, sa svojih šest trenera demonstrira i pokazuje. Radi se u nekoliko grupa, uvjeti su izvrsni, a domaćin izuzetni susretljivi.

 „Akademce“ su posjetili i načelnik općine Škabrnja Ivan Škara te predsjednik NK Škabrnja 91 Zvonko Holcer Škara. 

-Bez imalo podilaženja, vjerujte, nismo mogli poželjeti bolje uvjete koje imamo ovdje u Škabrnji i na Vlačinama na naš rad. U svemu smo jednostavno pogodili, imamo izuzetne terene za treninge, smještaj , ljude koji nas okružuju, sve je na visokoj razini. Ovim kampom smo započeli jednu lijepu akciju, djeca sudionici se druže, uče nogomet, imaju cjelodnevne akcije odlaze na plažu, pa ovo što ovdje rade djeci će ostati za cijeli život. Vjerujem da nećemo samo ovaj put biti ovdje već da ćemo i sljedeće godine nastaviti s kampom. Probili smo „led“ dolaska u Škabrnju, ovdje koliko sam vidio ovih sedam dana ima dosta talenta treneri će znati dozirati njihov rad ubuduće – kaže trener Đuričić.

-Naši treneri su kako naši roditelji , divni, brižni, dolazit ću uvijek kada budu organizirali ovakve kampove. Ovi dani provedeni u Škabrnji ostati će mi za cijeli život-kazao je jedan od trenera.

Par riječi je kazao i načelnik općine Škabrnja, Ivan Škara.

-Sve što smo mogli da učinimo za nogometnu Akademiju Babić napravili smo preko kluba i ljudi u njemu. Koliko sam saznao, svi su oduševljeni onim što smo im pružili, a što mi je drago, i nadamo se i daljnjoj suradnji dogodine, imamo obećanje. Uključit ćemo i naše igrače i trenere na kamp i još ga više upotpuniti, kratko nam je kazao Škara.

26. travanj 2024 02:56