StoryEditorOCM
SportDRŽAVNO PRVENSTVO

U konkurenciji 72 natjecatelja iz Hrvatske zadarske Pretorianke uzele dva zlata i srebro!

Piše Ivica Gjergja
8. lipnja 2021. - 18:12

U Popovači se održalo državno prvenstvo za juniore i seniore u kicboxingu u point fight disciplini na kojem je nastupilo 72 natjecatelja iz Hrvatske, a među njima tri članice KBK Pretoriana iz Zadra, koje su bile izuzetno uspješne osvojivši dva zlatna odličja i jedno srebrno.

Mihaela Topalli, juniorka (55 kg), imala je najteže protivnice u kategoriji i to Antonelu Cesarec prvakinju Europe i Natalie Pavković prvakinju Hrvatske u Tajlandskom boxu. Mihaela je u polufinalu protiv Antonele Cesarec nakon tri runde izjednačenog rezultata 9:9 i u nastavku u još jednoj rundi pobjeđuje 12:6. U finalu pobjeđuje Natalie Pavković iz splitskoga Lotusa sa 9:6 i osvaja zlato.

- Evo uspjela sam nakon dugog perioda apstinencije treninga i rada u klubu. Zadovoljna sam kazala je Mihaela iscrpljena, a zadovoljna nakon pobjede.

Druga natjecateljka Paola Tomrecaj, višestruka prvakinja države, s lakoćom je svoje suparnice „sredila“ i zasluženo se i ona okitila zlatom. Treća natjecateljica Ivona Galešić prvi put je nastupila u seniorskom uzrastu i to uspješno osvajila srebrno odličje.

- Zbog zabrane rada, te slabijeg treninga naše članice su odradile odličan posao, kondicijski su bile slabije pripremljene, ali su se taktički dobro borile i zasluženo osvojile odličja. Svima čestitke. Ovaj mjesec nas čeka još puno posla jer imamo nastup na još tri državna prvenstva, rekli su u KBK-u Pretorian.

26. travanj 2024 17:46