StoryEditorOCM
SportVELIKI ISPIT

Sonik Puntamika se u petak sa Šibenkom bori za peto mjesto na ljestvici, a evo što o nadolazećoj utakmici kaže pomoćni trener Stipe Kuliš

Piše Ivica GJERGJA
29. travnja 2021. - 12:41

Na „lovorikama“ pobjeda, dvije u nizu, nastavlja se borba Sonik Puntamike za peto mjesto na ljestvici. Pred njima je veliki ispit, mogu li svoje navijače razveseliti najvećim uspjehom od kada se natječu u ligi, jer u petak imaju sraz sa Šibenkom.

Peto mjesto je osigurano ako pobjede Šibenku, no ukoliko izgube susret, a Škrljevo pobjedi svog protivnika, tada su oni peti bez obzira na to što je Puntamika u sva tri sraza pobijedila Škrljevo.

No, ostavimo se prognoza, jedino što znamo je da su košarkaši Sonik Puntamike dobro odradili pripreme za susret i vjeruje se da će u srazu svi igrači dati najbolje od sebe kako bi došli do pobjede.

- Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s dodatnim motivom, a to je potvrda petog mjesta na ljestvici HT Premijer lige. Peto mjesto u regularnom dijelu je najveći uspjeh, a kojega ni najveći optimisti prije sezone nisu predviđali. Ne treba sumnjati da će upravo ta činjenica pobuditi i dodatni motiv, angažmana naših igrača, a što će biti iznimno korisna stavka ove utakmice. Nama će od iznimnog značaja biti ne dozvoliti Šibeniki da utakmicu uvedu u ritam koji odgovara njihovom profili rostera, jer je to momčad koja tada postaje iznimno pogubna za svoje suparnike. Da bi susret odveli u željenom smjeru kao prioriteti nam se nameću zaustaviti igru Mikovića iz dubine, kreaciju Freemana s perimetra te limitirati tranzicijske poene Širka, kazao nam je pomoćni trener Sonik- Puntamike Stipe Kuliš.

Susret Sonik Puntamika – Šibenka igra se u SD Jazinama – u petak u 18 sati.

24. travanj 2024 16:18