StoryEditorOCM
SportŠPANJOLSKI MEDIJI

Real Madrid u Kataru traži zamjenu za Luku Modrića: na popisu je pet imena, među njima je i jedan Hrvat

Piše Robert Šola/SN
29. studenog 2022. - 08:12

Hrvatski kapetan Luka Modrić još nije produžio ugovor s Real Madridom, a završava mu u lipnju 2023. Budućnost Luke Modrića jedno je od pitanja koje Real Madrid mora riješiti što prije. Kao što je to slučaj u posljednje dvije godine, hrvatski je genijalac ulazio u posljednjih sedam mjeseci ugovora bez produljenja.

Međutim, potom su obje strane postigle zadovoljavajuće dogovore s kojima je Modrić ostao na Santiago Bernabéuu, a mnogi se nadaju da bi se to moglo ponoviti i da će Luka ostati u Realu i sljedeće sezone - pišu Sportske novosti.

No, prije ili kasnije madridska ‘desetka‘ morat će objesiti kopačke o klin, to je kad igrač ima 37 godina sve bliže. Iz tog razloga Real Madrid želi pokriti tu poziciju i već ima popis s mogućim zamjenama za Hrvata, piše Sport.

image
AFP

Na stolu je pet imena. Najpoželjnija opcija je Jude Bellingham, koji je glavni cilj Real Madrida za sljedeće ljeto. Međutim, u klubu su svjesni poteškoća vezanih uz potpisivanje veznjaka Borussije Dortmund s obzirom na žestoku konkurenciju koja se očekuje iz engleskih klubova, financijski jako moćnih.

Zbog toga je, prema informacijama koje objavljuje Sport, Real Madrid napravio popis s mogućim alternativama Bellinghamu. U njemu su se pojavila imena poput Yourija Tielemansa, kojem ugovor ističe 2023. godine i čak bi mogao stići zajedno s Englezom iz Dortmunda. Na popisu je i Milinković-Savić, koji je vezan za Lazio do 2024.

image
AFP

Enzo Fernández je nedavno stigao u Benficu i ima klauzulu od 100 milijuna eura. I na kraju popisa je - Lovro Majer, 24-godišnji Hrvat kojeg je Rennes procijenio na 60 milijuna eura.

Majerove šanse realno nisu velike, ali velika je stvar da ga Real ima na popisu igrača koji bi mogli dobro doći klubu. Naravno, tako tvrdi španjolski Sport...

23. travanj 2024 17:21