StoryEditorOCM
SportDINO BRANI NOVAKA

Rađa:„Čovik je napravija sve da nam pomogne da se promoviramo i pokušamo spasit bar dio sezone, riskira je svoje zdravlje da nama nešto napravi...”

Piše SN
24. lipnja 2020. - 15:04

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa objavio je na svom Facebook profilu podršku Novaku Đokoviću koji se našao na udaru svjetskih medija zbog događaja na zadarskom dijelu Adria Toura. Evo što je Rađa napisao:

Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance.

Ali, naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora, da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa.

26. travanj 2024 06:27