StoryEditorOCM
Sport"MEĐUNARODNI SUSRET"

Na Višnjiku odigrana kadetska nogometna utakmica HNK Zadar – Vamos Indonesia

Piše ŠC Višnjik
4. studenog 2020. - 15:21

Na nedavno obnovljenom (umjesto prirodne trave postavljena je umjetna) velikom nogometnom igralištu u Športskom centru Višnjik odigrana je trening utakmica u kojoj su kadeti HNK Zadar bili domaćin momčadi Vamos Indonesia. Gosti su bili bolji suparnik i pobijedili 1:0 golom Nur Afifa u 32. minuti.

– Momčad Vamos Indonesia doputovala je u Hrvatsku i ovdje će boraviti neko vrijeme. Riječ je o momčadi koja je sastavljena od igrača rođenih od 2001. do 2003. godine i koja je već, u sklopu programa usavršavanja, boravila u Europi, konkretno u Španjolskoj. Preko kontakata koje imam, te dobrih odnosa s nizom pojedinaca i organizacija iz nogometnoga miljea, ponudio sam Indonežanima da dođu u Hrvatsku, u državu svjetskih nogometnih doprvaka. Zadar je dao četvoricu igrača Vatrenih na SP-u u Rusiji 2018. i svakako da je našim prijateljima iz Indonezije drago što će biti u gradu Zadru, te se ovdje usavršavati – kaže Vedran Ješe, aktivni nogometaš biogradskoga Primorca, prethodno i niza hrvatskih i inozemnih prvoligaških klubova.

Nakon nekoliko treninga s momčadi Vamos Indonesia Vedran Ješe dogovorio je utakmicu s kadetima HNK Zadar.

– Zadovoljni smo suradnjom jer je uvijek korisno širiti obzore, spoznati kako i što rade i drugi, te surađivati s ljudima iz svijeta. Vjerujemo da će se suradnja i nastaviti i proširiti, te da ćemo preko nogometa širiti i prijateljstvo – ističe Raphael Sušić, voditelj Škole nogometa HNK Zadar i jedan od trenera.

Kadeti HNK Zadar: Nekić, Galić, Brkić, Pelaić, Mrkela, Rončević, Šoša, J. Kevrić, Senkić, Sudinja, Bačić. Još su igrali: I. Kevrić, Matešić, Školjarev, Gambiroža, Sučić, Čačić, Zebić. Trener: Darko Pantalon.

Vamos Indonesia: Maulana, Kusuma, Pangestu, Hidayat, Assobiri, Albar, Afif, Adhiendra, Lubis, Afhridzal, Rangkuti. Još su igrali: Riawan, Rizki, Himawan, Ohorella, Ariyo, Saputra, Pramana, Alchoir. Konasih. Voditelj: Vedran Ješe.

19. travanj 2024 13:00