StoryEditorOCM
SportU GOSPIĆU

Na Kickboxing kupu natjecatelji kluba iz Polače ‘okitili‘ se medaljama!

Piše Branko Božić
2. lipnja 2023. - 13:22

Vrijedni i samoprijegorni mladi sportaši, članovi Kick Boxing kluba Polača iz istoimenog mjesta, iz dana u dan potvrđuju svoj renome. Naime,na upravo okončanomu Kickboxing kup ¨Dr. Ante Starčević¨ održanom u gradu Gospiću, natjecatelji ¨KBK Polača¨ predvođena sa njihovim trenerom i strategom Ivicom Čirjakom, okitili su se vrijednim odličjima.

Stariji kadeti Ivan Vrkić i Leon Zagorac natjecali su se u disciplini Point fighting, kategoriji - 63 kg.Tom prigodom Vrkić je osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je Zagorac osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. Stariji kadet Marko Prtenjača natjecao se u disciplini Point fighting, kategorija -69 kg i osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju.

Prvi put su se natjecali početnici Šimun Prtenjača i Antonijo Eškinja. Prtenjača je u disciplini Point fighting u kategoriji -30kg osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dok se Antonijo Eškinja u zaista jakoj konkurenciji ovoga puta nije se uspio izboriti za medalju.

- Osobno sam prezadovoljan uspjehom naših članova, jer se uistinu ovdje radi o jakom i po brojnosti sudionika čuvenom turniru.Ovom prilikom u svoje osobno, kao i svih naših članova, zahvaljujem se organizatorima turnira u Gospiću na gostoljubljivosti i odličnoj organizaciji.Naš klub i nadalje će težiti prema boljim rezultatima, čime želimo opravdati ukazano nam povjerenje od strane mještana općine Polača, kao i njenog rukovodstva s načelnikom Tomislavom Prtenjačom, istaknuo nam je uz ostalo pun optimizma trener Polačkog kluba Ivica Čirjak

26. travanj 2024 12:46