StoryEditorOCM
SportDVORANSKO PRVENSTVO

Kati Nižić drugo, a Emiliju Pucaru treće mjesto u troskoku!

Piše Ivica Gjergja
25. siječnja 2023. - 18:53

Na prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe juniore i juniorke održanom u Zagrebu nastupilo je i pet članova Atletskog športskog kluba Zadar koji su postigli odlične rezultate.

U konkurenciji mlađih juniora u troskoku nastupio je Emilio Pucar i s rezultatom 12,16 m, što je njegov novi osobni rekord, osvojio je treće mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji mlađih juniorki u troskoku Kate Nižić je s rezultatom od 11,23 m, što je i njezin novi osobni rekord, osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. U istoj disciplini odličan rezultat postigla je i Tamara Jurešić osvojivši s rezultatom 10,97 m, što je također njen novi osobni rekord, četvrto mjesto. Tamari je do trećeg mjesta i brončane medalje nedostajalo samo pet centimetara.

image
Ivica Gjergja/Slobodna Dalmacija
image
Ivica Gjergja/Slobodna Dalmacija

U bacanju kugle (3 kg) Anita Odžaković osvojila je četvrto mjesto bacivši kuglu do 13,39 m, a Marta Golem je s rezultatom 9,77 m s novim osobnim rekordom u dvorani osvojila 11. mjesto.

- Zadovoljni smo onim što smo postigli, a napradeka je očit. Naši članovi su ‘nabili‘ i veće osobne rekorde. Uvjeren sam da ćemo u idućim natjecanju biti još bolji i uzeti više odličja, kazao nam je predsjednik AŠK Zadra, Ivica Šola.

26. travanj 2024 20:43