StoryEditorOCM
SportKUP SUSRET

Jure Perković: “Bit će teška utakmica, no nema predaje idemo igrati i pokazati da možemo parirati i najboljima!"

Piše Ivica Gjergja
6. listopada 2020. - 09:01

Nakon što su „pospremile“ tri boda iz prvenstvenog nadmetanja u Prvoj HNL žena u 2. kolu u Metkoviću protiv Neretve, ŽNK Donat danas očekuje sraz s prvakom - ekipom Splita u Kup natjecanju.

Zanimljivo da žensku ekipu Splita vodi Zadranin, trener Božidar (Božo) Miletić, koji je i nedavno koristeći svaki slobodan trenutak nazočio prvenstvenom susretu Donata i Agrama iz Zagreba. Je li Božo bio u svojevrsnoj „špijunaži“ Donatovki, pitanje je.

Ne bi se moglo reći to jer Božo dobro poznaje cure Donata on ih je trenirao, dapače imao je i savjetodavnu ulogu u tijeku priprema za prvenstvena natjecanja. No osvrnimo se na ono što čeka cure Donata. Pripreme za kup sraz sa Splitom odrađene su studiozno, koliko smo vidjeli sve su na broju, spremne i sposobne dati svoj maksimum u utakmici.

-Svjesni smo tko nam dolazi, prvak, ekipa najjača u Hrvatskoj - Split. Biti će teška utakmica za nas, no nema predaje idemo igrati i pokazati da možemo parirati i najboljima. Odradili smo pripreme na najbolji mogući način i ostaje da to sada odradimo na terenu. Borba što se naših cura tiče biti će bespoštedna, neka pobjedi bolji, kazao je trener Jure Perković.

Sa Božom Miletiće trenerom Splita smo stupili u vezu evo što nam je kazao:

-Dolazim u moj grad i sa mojim klubom odigrati Kup susret. Trenutna moja ekipa Split je favorit to ne krijem, potrudit ćemo se da pobijedimo i prođemo dalje. Cijenim Donat i sve ono što struka, uprava i igračice rade, kazao nam je kratko Miletić.

** Kup susret Donat – Split igra se u srijedu (17. listopada) u 16. sati na igralištu Stanovi.

19. travanj 2024 06:58