StoryEditorOCM
Sport‘PAKOŠTANE KUP 2020‘

Fortuna otpuhala Murvicu, Skalice stigle na Termin!

Piše Ivica Gjergja
17. lipnja 2020. - 11:11

Drugog dana turnira ambijent u Pakoštanima kao na Old Traffordu, okupila se mnoga poznata malonogometna (oba Burčula) i nogometna (Banića, Bačkova i dr.) imena, koji su uživali u prezentaciji malog baluna na tri utakmice.

Prva između Murvice i Fortune Draga obećavala je svojevrsni spektakl, a za ono što se događalo na terenu, dovoljno je reći da su gledatelji pred kraj susreta tražili od sudaca da puste neka se igra do svitanja. Suci, razumljivo, nisu uslišili molbu i završili su susret na vrijeme, a ovaj put bolja je bila Fortuna koja je otpuhala Murvicu i sebi tako osigurala prolaz u daljnje natjecanje. Oba sastava igrala su na razini svog renomea.

Zanimljiv je bio i drugi susret u kojem su se sučelili Vrana i Gorica. Vrana je dosta dugo vodila, i sa 4:1, da bi Gorica zgodicima Banića (dva) i jednim I. Ninčevića poravnala na 4:4. U izvođenju šesteraca pribraniji i mirniji bili su Gorični koji su na kraju zasluženo pobijedili, na žalost družine Kristiana Šarića iz Vrane.

U trećem večernjem srazu Skalice 2017. iz Splita namjerile su se na Terminaše iz Pakoštana. Dosta su dugo Skalice lomile otpor domaćih momaka, a uspjelo im je to nakon dosta muke pred kraj susreta. Da su i Terminaši prošli, ne bi bilo nepravedno. Na kraju su se Splićani radovali pobjedi, no mora se istaći dobra igra Pakoštanaca predvođena Lukom Adžićem.


REZULTATI

image
Ekipa Murvica
I. Gjergja

MURVICA – FORTUNA DRAGE 1:2

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Gledatelja 300. Suci: Krešo Zrilić i Marin Miletić.

MURVICA: Šarlija, Surać, Krajačić, Žumberac 1, Škara, Kosor, Škugor (ag), Margarin, Rončević, Lučić. Voditelji: Hrvoje Čulina i Srećko Grgeč.

FORTUNA DRAGE: M. Stojanov, B. Stojanov, Jovančević, Šare, Burčul, Colić 1, Juunaković, Zekonjić, Živković. Voditelj: Omerko Barešić.


image
Suci Zrilić i Miletić
I. Gjergja

VRANA – GORICA na šesterce 9:10 (4:4)

VRANA: Barešić, Šarić, Knez 1, Čirjak 3, Banđen, Čačić, Colić, Jurjević 5, Džodan. Voditelj: Kristian Šarić.

GORICA: B. Dražina, I. Ninčević 5, Ikić 1, M. Ninčević, Smokrović 2, A. Dražina, Katuša, Banić 2, Kulaš, Božić. Voditelj: Dino Ninčević.


image
Ekipa Skalice 2017. iz Splita
I. Gjergja

SKALICE 2017 – TERMINAŠI 3:0

SKALICE 2017: Bonačić, Marinić-Kragić 1, Matić, Božin, Velimirović, Jukić, Pervan 1, Topić, Buljan, Radan 1, Duran. Voditelj: Ante Matić.

TERMINAŠI: Lokin, Kulaš, Bakija, Stojanov, Tuta, J. stojanov, Rašin, Kurtov, Kučić, Adžić, Vulin. Voditelj: Luka Adžić.


 

U srijedu  17. lipnja igraju:

U 19,30 sati Tribunj – Crna legija

U 20,30 sati Konoba Nikol – Drage

U 21,30 sati Sveti Ante Drage – Bakari Vrana

26. svibanj 2024 09:28