StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA LIGA

Ekipe gotovo svih momčadi predano treniraju i pripremaju se za trenažne procese

Piše Ivica Gjergja
25. veljače 2021. - 12:08

Nogometne momčadi Prve županijske lige Zadar na gotovo svim igralištima diljem županije Zadar predano treniraju i pripremaju se za predstojeće natjecanje u Kupu i prvenstvu, koje bi trebalo početi u ožujku, ukoliko epidemijološka situacija dozvoli.

Podsjetimo da je HNK Zadar na čelu ljestvice, a da je NK Škabrnja 91 posljednja, no ona se dosta ojačala kako u stručnom stožeru , trener je Stanko Mršić poznato nogometno ime, koji je vodio 461 utakmicu prvoligaških momčadi, tako i u igračkom i rukovodnoj strukturi.

Sigurno je da će treningom uhvatiti Škabrnja dobar zalet za natjecanje i pobjeći sa ovog mjesta. I ostali županijski ligaši su pored ovo dvoje u trenažnom procesu tako je Velebit u trećem tjednu priprema kao i Polača, koje su igrale promjenjivo u jesenjem dijelu no u proljeće će kažu nakon dakako dobrih priprema imati što reći na terenu.

Tu su Bibinje, Zemunik, Zlatna luka, Pakoštane, Nova zora, Dragovoljac, Arbanasi i Dalmatinac, svi oni sigurno je spremni će dočekati natjecanje i dosta dobro se očekivati je boriti se na terenu. Kako se ne mogu igrati pripremne utakmice dok Stožer ne odobri, momčadi igraju trening susrete.

Odigrano je nekoliko takvih susreta na gotovo svim terenima diljem županije Zadar, evo rezultata:

Pakoštane – Primorac 0:3,

NOŠK – HV Posedraje 1:6,

Škabrnja 91 – HV Posedraje 0:2,

Zlatna luka – Galovac 3:1,

Polača – Primorac 0:2,

Nova zora – Mladost 2:2,

Dragovoljac – Zadar juniori 3:0,

Arbansi – Dalmatinac 2:3,

Zemunik –Sabunjar 2:2,

Hajduk –Podgradina 3:0,

Polača – Velebit 4:1,

Abeceda – Sveti Mihovil 6:1.

19. travanj 2024 15:57