StoryEditorOCM
RegionalOVO NISU OČEKIVALI

Načelnik Pirovca otkazao koncert Leta 3 zbog Hajduka i Livaje, oni o tome nisu imali pojma: "Njihov nastup je rizik"

Piše Zadarski.hr
8. lipnja 2023. - 14:07

Načelnik Pirovca Ivan Gulam na svom je Facebook profilu obavijestio kako je koncert riječke grupe Let 3, koji su željno iščekivali mještani Šibensko kninske i Zadarske županije, otkazan. 

- S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procjenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati.

Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje, napisao je Gulam na Facebooku.

Let 3 od novinara Jutarnjeg lista doznao je za otkazani koncert.

- Otkazan koncert? Stvarno? - rekao nam je Damir Martinović Mrle kada smo ga telefonski obavijestili kako 10. kolovoza u Pirovcu neće pjevati ‘Mamu ŠČ‘. Kako sada stvari stoje, ni Let 3 ni njihova diskografska kuća Dallas ne žele komentirati odluku načelnika Pirovca, koja je uslijedila nakon što je na otvorenom treningu naše reprezentacije na riječkoj Rujevici, kojeg je pratilo oko tisuću ljudi, nekolicina gledatelja počela vrijeđati Marka Livaju, koji se zbog tog incidenta odlučio povući iz reprezentacije. 

24. travanj 2024 21:27